ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Πολεμικά ελικόπτερα πάνω από το Φιλιάτι…?



Αν μεν καλήν, έξεις κοινήν, αν δε αισχράν, έξεις ποινήν., μτφρ : αν πάρεις όμορφη θα την μοιράζεσαι, αν πάρεις άσχημη θα τιμωρηθείς. ( απάντηση στην ερώτηση " τι γυναίκα να παντρευτώ ;" ) : ( Αντισθένης )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:


Πολεμικά ελικόπτερα πάνω από το Φιλιάτι

















Πολεμικά ελικόπτερα πηγαινοερχόταν σήμερα την 30-07-2014 πάνω από το Φιλιάτι.Τελικά πρόκειται για προγραμματισμένη  άσκηση, με την συμμετοχή της αεροπορίας στρατού.Ετσι βλέποντας τους «πολεμιστές» των αιθέρων μας ήρθε «έμπνευση» για πολιτικοσχόλια.Το λοιπόν, βρε περίεργε Λαέ της αρχαίας ελληνικής Τραγωδίας, βλέπε χαράτσι, να αναπολήσουμε ολίγον τι τα παλιά ώστε να θυμούνται οι παλιοί ( αυτοί που χτύπησαν την λάμπα με την γκλίτσα να σβήσει επειδή όταν την φυσούσανε αυτή συνέχιζε να φωτίζει ) και να μαθαίνουν οι νέοι ( αυτοί που γράφουν με γκρίκλιχ ).
        Η «Χούντα» το 74 παραδίδει στον «Εθνάρχη» υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και…αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο).
-Ο «Εθνάρχης» μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8 ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977).
-Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ κτλ), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιή αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους).
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας την πολύ περισσότερο στο DEBT BASE BANKING SYSTEM.Σκοπός του «Τσοβόλα δώστα όλα» δεν είναι η φιλανθρωπία όπως πιστεύει ο πολύ μαλάκας λαός, αλλά στο ότι:
1ον. πρέπει να αρχίσει ο λαός τα μεγάλα έξοδα και να συνηθίσει στα μεγάλα έξοδα
2ον.πρέπει να «δέσει» την Ελλάδα με τα δάνεια στις ομόφυλες του Εβραϊκές Τράπεζες
3ον. και όλα αυτά γιατί; για να ενεργοποιηθεί εν καιρώ το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο φυσικών προσώπων και πολύ αργότερα το «TIGHT MONEY SYSTEM» σε επίπεδο πρώτα φυσικών προσώπων και αργότερα σε επίπεδο Κράτους.
- Ο Μητσοτάκης βασιζόμενος στην κατάντια των ΔΕΚΟ που είχε φέρει ο Παπανδρέας θέλησε να αρπάξει την ευκαιρία και να τις «χαρίσει» σε ιδιώτες με το αζημίωτο φυσικά.
- ο Σημίτης (Ααρόν Αβουρί) φέρνει την ομόφυλη του Εβραϊκή Goldman Sachs για να φτιάξει ένα SWAP (Δημιουργική Λογιστική) για να καλύψει το χρέος στα χαρτιά και να μπούμε στο Ευρώ. Η Goldman Sachs για αυτό το SWAP πήρε πάνω από 1 ΔΙΣ ευρώ από την Ελλάδα.
Ο Σημίτης λοιπόν κάνει την συμφωνία με την Goldman Sachs μέσω του Πέτρου Χριστοδούλου. (Ο Πέτρος Χριστοδούλου εκτός από την Goldman Sachs ήταν σύμβουλος και στην JP Morgan, γίνεται διευθυντής στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.)Αυτό το SWAP ήταν και η βάση της δικαιολογίας της σημερινής κατάρρευσης διότι η Goldman Sachs γνώριζε τα βαθύτερα κατατόπια της Ελληνικής οικονομίας.Το ερώτημα είναι όμως, γιατί οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ενώ ξέρανε το κόλπο κάνανε τα στραβά μάτια;Όπως μας ενημερώνει ένας Γερμανός οικονομολόγος, κάνανε τα στραβά μάτια διότι η Ελλάδα δεν είναι βιομηχανική χώρα άρα δεν είναι ανταγωνιστής της Γερμανίας ή της Γαλλίας, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ είναι μια καλή αγορά και ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν επάνω μας, διότι θα μας δανείζανε με τόκο και τα δανεικά πριν φτάσουνε εδώ θα τα ξαναπαίρνανε πίσω λόγω VW, BMW, Mercedes, Opel, Audi, Bosch, Siemens, Miele, AEG, Lidl, Renault, Peugeot, Citroen, Carrefur, αγορά οπλικών συστημάτων κ.λ.π..Κοντεύοντας στο 2000 και όταν πια το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους είχε φτάσει στο ζενιθ ( Η Ελλάς χρωστάει πάρα πάρα πολλά στις Εβραϊκές Τράπεζες) έπρεπε να εφευρεθεί ένας τρόπος να πάψει πια το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους εφόσον πια τα πράγματα όδευαν καλά «δεμένα» και να περάσουμε στο άλλο επίπεδο δηλαδή το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο φυσικών προσώπων.Έτσι εφευρέθηκε το κόλπο το οποίο δεν ήταν άλλο από την μεγάλη απάτη του Χρηματιστηρίου που όλοι ήδη έχουμε ξεχάσει.Σκηνοθέτησαν λοιπόν εικονικά κέρδη και μέσω πάντα των υποχείριων ΜΜΕ κατόρθωσαν να κάνουν ακόμα και τους βοσκούς επάνω στα ψηλότερα βουνά να κατεβαίνουν στην τηλεόραση του καφενείου για να δουν τις μετοχές τους.Όταν το 99% του Ελληνικού προβατικού λαού είχε παίξει στο χρηματιστήριο και ή όλη κατάσταση είχε φτάσει στο ζενιθ, ήρθε η ώρα του Σόρρος. Σκάει μύτη ο Σόρρος και ξεκινάει το κατρακύλισμα. Με αποτέλεσμα να πάρουν όλα τα λεφτά του προβατικού λαού που νωρίτερα τους τα είχαν δώσει με «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους μέσω του Ανδρέα. Ο σκοπός όμως δεν είχε ολοκληρωθεί, ίσα ίσα μόλις ξεκινούσε. Κοντός ψαλμός αλληλούια .



Ο Υφυπουργός Εργ. Κ.Α. και Πρόνοιας συναντήθηκε διαδοχικά με τον Πρόεδρο της ΠΕΔΜΕΔΕ και ΣΑΤΕ
 Ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Αντώνης  Μπέζας συναντήθηκε διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΠΕΔΜΕΔΕ) κ. Γεώργιο Ρωμοσιό και μέλη του ΔΣ καθώς και τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τεχνικών Εταιρειών (ΣΑΤΕ) κ. Ζαχαρία Αθουσάκη και μέλη του ΔΣ.Στις συναντήσεις τέθηκαν ασφαλιστικά ζητήματα που αφορούν στον κλάδο των Εργοληπτών Μηχανικών, όπως για παράδειγμα, το δικαίωμα επιλογής κατώτερης ασφαλιστικής κατηγορίας για τους νέους ασφαλισμένους και η αύξηση του ανώτατου ορίου οφειλόμενων ασφαλιστικών εισφορών για τη λήψη σύνταξης στο ποσό των 20.000 ευρώ, κατ’ αντιστοιχία των διατάξεων που ισχύουν στον ΟΑΕΕ. Επίσης ζητήθηκε η εκκαθάριση των οφειλόμενων ασφαλιστικών εισφορών στο ΙΚΑ για την κατασκευή δημόσιων έργων να γίνεται με τη προσωρινή παραλαβή του έργου και όχι με την οριστική, όπως ισχύει σήμερα.Τέλος, οι δύο φορείς επικεντρώθηκαν στο κοινό τους αίτημα για την προαιρετική δυνατότητα διατήρησης της επαγγελματικής δραστηριότητας των ασφαλισμένων του ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ για 18 μήνες μετά την αίτηση συνταξιοδότησης, με την προϋπόθεση της καταβολής των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών.

ΕΛ.ΑΣ.  ΗΠΕΙΡΟΥ  - NEWS
Αστυνομικοί έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και τουριστικές επιχειρήσεις  στην Ήπειρο
 Πραγματοποιήθηκαν  κατά το τελευταίο δεκαήμερο συνολικά (490) έλεγχοι και βεβαιώθηκαν (132) παραβάσεις πταισματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα.Οι παραβάσεις αφορούσαν στέρηση αδείας λειτουργίας, ηχορύπανση, παραβίαση σφράγισης καταστήματος κ.ά.Στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου με στόχο την πρόληψη και καταστολή παραβατικών συμπεριφορών αλλά και την τήρηση και εφαρμογή της νομοθεσίας σε τουριστικές περιοχές, πραγματοποιήθηκαν αστυνομικοί έλεγχοι, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος,ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικές επιχειρήσεις, σε όλη την Περιφέρεια Ηπείρου.Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, που πραγματοποιήθηκαν από 15.07.2014 έως 26.07.2014,  βεβαιώθηκαν συνολικά (132) παραβάσεις ως ακολούθως:
•είκοσι μία (21) παραβάσεις  σε ξενοδοχειακές μονάδες, για  λειτουργία πισίνας χωρίς άδεια.
•είκοσι δύο (22) παραβάσεις για λειτουργία πισίνας, χωρίς ναυαγοσώστη.
•είκοσι εννέα (29) παραβάσεις για στέρηση  άδειας μουσικών οργάνων, διατάραξη κοινής ησυχίας και παραβίαση όρων και προϋποθέσεων άδειας μουσικών οργάνων. 
•δεκαέξι (16) παραβάσεις για στέρηση αδείας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και τροποποίηση των ουσιωδών όρων λειτουργίας.
•δύο (2) παραβάσεις για ξενοδοχειακά καταλύματα, που λειτουργούσαν χωρίς άδεια.
•έξι (6) παραβάσεις για στέρηση σήματος ΕΟΤ.
•τρεις (3) παραβάσεις για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, εξυπηρετώντας καθήμενους πελάτες χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή. 
•δύο (2) παραβάσεις για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου στην παραλία (ομπρέλες και ξαπλώστρες).
•τριάντα μία (31) λοιπές παραβάσεις.  
Οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται θα συνεχιστούν καθόλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου καλύπτοντας το σύνολο του φάσματος πρόληψης της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας στις τουριστικές περιοχές της Ηπείρου.
Συνελήφθη ο 21χρονος που αφαίρεσε υδραυλικά υλικά της Δ.Ε.Υ.Α Ηγουμενίτσας
 Συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός, γιατί εισήλθε σε αποθήκη της Δ.Ε.Υ.Α Ηγουμενίτσας την 27/28-07-2014 και αφαίρεσε υδραυλικά υλικά. Από την προανακριτική έρευνα προέκυψε ότι, την 26-07-2014 στην ευρύτερη περιοχή, ανωτέρω δράστης με 34χρονο ημεδαπό συνεργό του που αναζητείται, διέπραξαν (2) διαρρήξεις- κλοπές σε οικίες ιδιοκτησίας ημεδαπών, απ’ όπου αφαίρεσαν   κοσμήματα-τιμαλφή και λίρες, συνολικής χρηματικής αξίας  (5.440) €, το χρηματικό ποσό των (700) €, ενώ προκάλεσαν φθορές κατά τις διαρρήξεις, συνολικής χρηματικής αξίας (2.000) €, περίπου.
Συνελήφθη 29χρονος διακινητής ναρκωτικών στην Άρτα
 Κατασχέθηκαν 11 φιξάκια  ηρωίνης.Συνελήφθη την 29-07-2014 το μεσημέρι,στην Άρτα,από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 29 ετών,σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών (ηρωίνη).Ειδικότερα,οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες που προέκυψαν από συστηματική και μεθοδική έρευνά τους, εντόπισαν τον 29χρονο να κινείται πεζός και  μετά από σωματική έρευνα και έρευνα στο σπίτι του, βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :
• έντεκα (11) φιξάκια ηρωίνης, συνολικού βάρους (11.62) γραμμαρίων,  τα οποία βρέθηκαν κρυμμένα μέσα στα παπούτσια του.
• διάφορα σύνεργα χρήσης ναρκωτικών, με υπολείμματα ηρωίνης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής σε μάντρα οικοδομικών υλικών στο Πέραμα Ιωαννίνων 
 Τα κλοπιμαία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, περίπτωση κλοπής σε μάντρα οικοδομικών υλικών που έλαβε χώρα την 25/26-07-2014 στο Πέραμα Ιωαννίνων.Κατόπιν αξιοποίησης στοιχείων και πειστηρίων,  ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία.Συγκεκριμένα,στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας και αξιολόγησης στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος  την 25/26-07-2014  εισήλθε σε μάντρα οικοδομικών υλικών και αφού παραβίασε την πόρτα αποθηκευτικού χώρου, αφαίρεσε ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα και ένα τρυπάνι, αξίας (750) ευρώ.Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη.Ο 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής, κρατείται προκειμένου να εφαρμοστεί σε βάρος του το μέτρο της διοικητικής επιστροφής  στη χώρα του ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία για κλοπή θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
 Στο στάδιο 49 προκρίτων στην Παραμυθιά θα βρεθούν το Σάββατο 2 Αυγούστου, οι Παλαίμαχοι του ΠΑΣ Πρέβεζα, της ΑΕ Ποντίων Κοζάνης, της Ηγουμενίτσας και φυσικά της Παραμυθιάς, για να συμμετέχουν σε τουρνουά Ποδοσφαίρου.Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 18:00 ενώ μετά το τέλος του τουρνουά, όλες οι ομάδες θα συμμετέχουν στην λαϊκή βραδιά που διοργανώνει ο εμπορικός σύλλογος Παραμυθιάς στον πεζόδρομο της πόλης, στα πλαίσια των εκδηλώσεων Παραμυθιώτικα 2014.Μια καλή ευκαιρία για να βρεθούμε στις κερκίδες του σταδίου 49 Προκρίτων το απόγευμα του Σαββάτου.
























Δεν υπάρχουν σχόλια: