ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Ξεκίνησε το αποχετευτικό έργο στο Φιλιάτι - Δεν το βάζουν κάτω οι απερχόμενοι δημοτικοί Άρχοντες



Χτίζουμε πολλούς τοίχους αλλά όχι αρκετές γέφυρες : ( Ισαάκ Νεύτων )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:



Ξεκίνησε το αποχετευτικό έργο στο Φιλιάτι - Δεν το βάζουν κάτω οι απερχόμενοι δημοτικοί Άρχοντες



















Συνεχίζονται οι εργασίες για το αποχετευτικό στο Δήμο των Φιλιατών τώρα που ο καιρός κατά κάποιο τρόπο βοηθά. Αποφασισμένο είναι το νυν δημοτικό συμβούλιο, παρότι είναι καλοκαίρι ,και αυτό το Δ.Σ. είναι το απερχόμενο ,αφού από τον Σεπτέμβρη αναλαμβάνει άλλος Δήμαρχος να ολοκληρώσει τα περισσότερα από το πρόγραμμά του. Μέσα στο λιοπύρι οι εργάτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να ολοκληρωθεί το έργο. Οσον αφορά το έργο στην γέφυρα και δίπλα Μηνά / Νάτση, το έργο έχει ολοκληρωθεί.

ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΘΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΩΝ
















Ιερέας στην Ηγουμενίτσα ενδιαφέρεται για τα βλαστοκύτταρα παιδιών, που γεννιούνται! Μάλιστα τα προωθεί σε ειδική τράπεζα νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία ασθενειών!Γνωρίζαμε τις δραστηριότητες του εφημερίου του ιερού ναού Αγίου Σπυρίδωνα στην Ηγουμενίτσα π. Θεοδώρου Ζώη, στον χώρο της εθελοντικής αιμοδοσίας και γενικότερα της κοινωνικής προσφοράς. Δεν ξέραμε, όμως, την ανάμειξή του για τη συγκέντρωση βλαστοκυττάρων από γυναίκες, που γεννάνε, δηλαδή από επίτοκες μητέρες!

Η νομικά ανύπαρκτη Πανηπειρωτική Ομοσπονδία και τα πονηρά «παιχνίδια» με τα χρήματά της. Είναι όντως έτσι;;;
Ενα θέμα από το epirusgate με πηγή την : ΠΡΩΙΝΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ





















Το Θέμα : ( Η πλούσια Οργάνωση "πατριδοκάπηλων παπατζήδων" με το μηδενικό έργο την τελευταία 25ετία που "κόπτεται" για Ήπειρο και ΒορειοΗπειρώτες.Παρακολουθώντας κανείς τις δημόσιες ομιλίες όλων -χωρίς εξαίρεση- των ηγετών της Πανηπειρωτικής Αμερικής (προέδρων κλπ) τις τελευταίες δεκαετίες, να ομιλούν ''γιά τα αδέλφια μας Βορειοηπειρώτες'', γιά την ''σκλαβωμένη Βόρεια 'Ηπειρο'' και άλλα σχετικά, θα έπρεπε να είναι πολύ αφελής γιά να μην καταλάβει το αυτονόητο: ''Κάνουν μπαμ'' από μακριά ότι είναι ''πατριδοκάπηλοι-παπατζήδες''.Μάλιστα, στα μέσα δεκαετίας '90 όταν ο τώρα πρόεδρος Δημοκρατίας και τότε υπουργός Εξωτερικών κατάργησε το εμπόλεμο με την Αλβανία, τον έβριζαν: ''Προδότης'', ''Πήλιος Γούσης'' κ.ά.Τόσα χρόνια οι ''ηγέτες'' της ΠανΗπειρωτικής κοροϊδεύουν και τους Βορειοηπειρώτες και την Ομογένεια. Μεγάλα λόγια, εθνικιστικές κορώνες και ζητιανιά στην Ελλάδα γιά χορηγίες,γιά τον - ανύπαρκτο - ''αγώνα'' τους.Και οι ''πρόθυμοι'' υπουργοί ανταποκρίνονταν από φανερά και μυστικά κονδύλια, ειδικά η οικογένεια Μητσοτάκη γιά χάρη του σημερινού πρόεδρου της Οργάνωσης και συγγραφέα της ''Ελένης''.Η ΠανΗπειρωτική Αμερικής ΔΕΝ έχει να παρουσιάσει ΕΡΓΟ. Μηδέν.ΔΕΝ δημιούργησε ΤΙΠΟΤΑ. Μόνο πανηγύρια, ''συνέδρια'', εξαγγελίες (τους προκαλούμε δημόσια να αποδείξουν το αντίθετο).Κατάφερε μάλιστα να διασπάσει και τους Βορειοηπειρώτες με την δημιουργία δεύτερου κόμματος (ΜΕΓΑ) εκεί.Τα χρόνια πέρασαν και η Ομογένεια αναρωτιέται: Τελικά οι της Οργάνωσης, ΠΟΙΑ και ΠΟΙΩΝ συμφέροντα εξυπηρετούν; Των Βορειοηπειρωτών και της Ελλάδας, σίγουρα, όχι.Και στο ταμείο της Οργάνωσης υπάρχουν κοντά 1 εκατομ. δολάρια. Μάλιστα ένα ποσό (βλέπε δεξιά) το επενδύει στο Χρηματιστήριο. 'Ενα άλλο με την ονομασία ''Northern Epirus benefit Fund'' (κάτω αριστερά) και αυτό ''παίζεται'' στο Χρηματιστήριο.Τα του Χρηματιστήριου τα χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος και σήμερα της Οργάνωσης κ. Νίκος Γκατζογιάννης. Χωρίς προηγούμενα συμβούλια να γνωρίζουν τι γίνεται με αυτά τα Χρήματα. Λογαριασμοί δεν δίνονται και πρώην πρόεδροι δηλώνουν άγνοια. Παράνομο δεν είναι να ''παίζει'' μια Οργάνωση χρήματα στο Χρηματιστήριο.Αλλά το ''δούλεμα'' της Ομογένειας και της Ελλάδας από τους ''πατριδοκάπηλους-παπατζήδες'', σε τι χρειάζεται; ) .
…από epirusgate με πηγή : ΠΡΩΙΝΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

SOS ΑΠΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΓΙΑΔΑΣ ΛΟΓΩ ΑΛΒΑΝΩΝ ΖΩΟΚΛΕΦΤΩΝ















Αντιμέτωποι με την οικονομική καταστροφή, βρίσκονται οι κτηνοτρόφοι της Σαγιάδας, εξαιτίας της ανεξέλεγκτης κατάστασης που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή των συνόρων, με τους Αλβανούς γείτονες μας.Όπως καταγελούν στην thesprotia-press.gr, καθημερινά βρίσκονται αντιμέτωποι με Αλβανούς κακοποιούς, οι οποίοι εισβάλουν σε σταβλικές εγκαταστάσεις και οικείες και κλέβουν τα ζώα τους και ότι άλλο βρούν.Σαν να μην έφτανε αυτό, οι Αλβανοί κτηνοτρόφοι, περνούν τα σύνορα με τα ζώα τους, χρησιμοποιώντας Ελληνικά βοσκοτόπια, με αποτέλεσμα οι Έλληνες κτηνοτρόφοι να αναγκάζονται να ταΐζουν τα ζώα τους με ζωοτροφές, αυξάνοντας έτσι το λειτουργικό κόστος.Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, τον τελευταίο καιρό παρατηρούνται και Αλβανοί με άλογα, που εισβάλουν στον Ελληνικό χώρο και μαζεύουν αρωματικά φυτά, τα οποία μάλιστα βγάζουν από την ρίζα, προκαλώντας έτσι και οικολογική καταστροφή.«Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες παρόλο τα λιγοστά μέσα που έχουν, βρίσκονται εδώ και προσπαθούν» αναφέρουν χαρακτηριστικά κτηνοτρόφοι της Σαγιάδας» και καταλήγουν:« Παρακαλούμε την Κυβέρνηση να ενδυναμώσει τα αστυνομικά τμήματα της παραμεθορίου και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας γενικότερα, γιατί κινδυνεύουμε με αφανισμό».

Η Χάρις Αλεξίου  με τους «Nouveau Sextet» το Καλοκαίρι 2014






















Με μια αγκαλιά τραγούδια και με μουσικές που ξεσηκώνουν όταν ακούγονται από τους υπέροχους σολίστες του Nouveau Sextet, του συγκροτήματος που δημιούργησε η ίδια και ενθουσίασε το κοινό, η Χάρις Αλεξίου βάζει φωτιά στις νύχτες του καλοκαιριού μας ταξιδεύοντας για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα.Από το χθες ως το σήμερα, στο πιο ζωντανό μουσικό τοπίο, η φωνή της Χαρούλας πιο άμεση από ποτέ, γκρεμίζει τα τείχη της μουσικής και γίνεται ο συνδετικός κρίκος για τις μπαλάντες, τα δημοτικά, τα ανατολίτικα και τα έντεχνα τραγούδια της. Στη σκηνή μαζί της οι Nouveau Sextet, η «μπάντα αποκάλυψη» όπως χαρακτηρίστηκε από τον Τύπο με τους έξη κορυφαίους σολίστες να παίζουν δυνατά και ορμητικά τα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και να μην αφήνουν κανένα ασυγκίνητο στο άκουσμά τους.
.Ο Θωμάς Κωνσταντίνου, επί κεφαλής,  με Ούτι, Κιθάρα, Μαντολίνο, Λαούτο.
.Ο Σωτήρης Λεμονίδης στο Πιάνο και Πλήκτρα
.Ο Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Κλαρίνο ,Φλάουτο Caval
.Ο Δημήτρης Τσάκας, Soprano και altoΣαξόφωνο , κλασική Κιθάρα και Φλάουτο.
.Ο Κώστας Κωνσταντίνου, Κοντραμπάσσο
.Ο Κώστας Μερετάκης, multipercussionset (Νταρμπούκα, Μπεντίρ, Ντέφια, Ταμπούρο, Στάμνα, Καχόν, Νταούλι κ .α ).
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
.Τον ήχο επιμελούνται : ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΗΣ
.Σχεδιασμός φωτισμών: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΘΙΕΛΛΗΣ
.Management Χάρις Αλεξίου: ΟΛΓΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ pavlato@otenet.gr     
.Οργάνωση παραγωγής: FOUR SEASONS seasons@otenet.gr        
.ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ,ΠΕΜΠΤΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014 ,Ώρα: 21:30
.Τιμές εισιτηρίων - Γενική είσοδος: 12 €, Φοιτητών – Ανέργων: 10 €
.Προπώληση:Ηγουμενίτσα: Βιβλιοπωλεία Κυριαζής & Μητσέλος
.Ιωάννινα: Public, Seven  Spotsκαι Viva.gr .Πληροφορίες: 210 6898215 .


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ & ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΝΔΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ

























Η επιμονή της κυβέρνησης στην εφαρμογή της ονομαζόμενης αξιολόγησης είναι επιμονή στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής, των αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων στη Δημόσια Διοίκηση και το αστικό κράτος.Οι δήθεν ενδοκυβερνητικές κόντρες και αντιθέσεις ανάμεσα σε υπουργούς της συγκυβέρνησης δεν πρέπει να ξεγελάσουν κανέναν εργαζόμενο. Οι διαφωνίες τους έχουν να κάνουν με τον τρόπο και όχι με αυτή καθ’ αυτή την αξιολόγηση και το αντιδραστικό της περιεχόμενο. Το ίδιο ισχύει και για την αξιωματική αντιπολίτευση, που επίσης εναντιώνεται στον τρόπο εφαρμογής της αξιολόγησης και σε συγκεκριμένες διατάξεις του νομοσχεδίου.Είτε με επιμερισμό είτε χωρίς επιμερισμό,είτε με ποσοστώσεις (15%) είτε χωρίς ποσοστώσεις,η εφαρμογή της αξιολόγησης συνδέεται με την ιδιωτικοποίηση των δημόσιων υπηρεσιών, με την επιχειρηματική λειτουργία των νοσοκομείων και των σχολείων, με τις απολύσεις, με την παραπέρα υποβάθμιση των δημόσιων κοινωνικών υπηρεσιών, την παραπέρα αντιδραστικοποίηση του αστικού κράτους.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Εξιχνίαση διάρρηξης Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας
















Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαγιάδας, εξιχνιάστηκε διάρρηξη Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας, την 09-02-2013.Συγκεκριμένα,ύστερα από αστυνομική έρευνα και από τη σχετική αξιοποίηση των ανευρεθέντων δακτυλικών αποτυπωμάτων, ως δράστης της διάρρηξης ταυτοποιήθηκε 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατά του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία.Συγκεκριμένα,ο 22χρονος διέρρηξε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και προσπάθησε να το αφαιρέσει ανεπιτυχώς, προκαλώντας σε αυτό φθορές (2.000) ευρώ.Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Συνελήφθησαν δύο διακινητές, οι οποίοι εντοπίστηκαν στην Περιφερειακή Οδό  Ιωαννίνων να μεταφέρουν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δύο λαθρομετανάστες























Οι δράστες δεν συμμορφώθηκαν σε σήμα για έλεγχο και  συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη. Συνελήφθησαν, την 22-07-2014 το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Ιωαννίνων σε συνεργασία  με αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο διακινητές, ένας 24χρονος ημεδαπός και ένας 51χρονος ομογενής, κατηγορούμενοι για μεταφορά δύο Αλβανών παράνομων αλλοδαπών.Αναλυτικότερα, στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν για έλεγχο το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι προαναφερόμενοι, πλην όμως ο οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης των αστυνομικών και διέφυγε, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και παραβιάζοντας τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.Ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας, τρεις από τους δράστες  αποβιβάστηκαν στην περιοχή Καρδαμίτσια και προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί αλλά συνελήφθησαν ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη λίγο αργότερα στο Σταυράκι.Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι  δύο λαθρομετανάστες, (υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29 και 33 ετών), είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο όχημα των διακινητών, με τελικό προορισμό τα Ιωάννινα, έναντι χρηματικής αμοιβής (1.000) ευρώ.Το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 51χρονου, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.













Δεν υπάρχουν σχόλια: