ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Στον Βάλτο της Πάργας μια συμμορία πήγε να περάσει 800 κιλά χασίς



Ο καλύτερος τρόπος να ακυρώσουμε την επανάσταση είναι να ζητάμε πάρα πολλά : ( Κόμης Μιραμπώ )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Στον Βάλτο της Πάργας μια συμμορία πήγε να περάσει 800 κιλά χασίς
 Συνελήφθησαν την 08-02-03014 τα ξημερώματα στο Βάλτο Πάργας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, τέσσερα (4) άτομα (δύο ημεδαποί, ηλικίας 43 και 58 ετών) και δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 40 και 45 ετών), μέλη κυκλώματος, που σχεδίασαν την εισαγωγή μεγάλης ποσότητας κάνναβης από την Αλβανία με σκάφος σε παραλία του Βάλτου Πάργας,με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση των ναρκωτικών στο εσωτερικό της χώρας. Κατασχέθηκαν (19) σάκοι, που περιείχαν (804) κιλά και (690) γραμμάρια κάνναβης.Προανάκριση σε εξέλιξη.

Πυρκαγιά στην Ηγουμενίτσα
 Την 08-02-2014/03.50 στην Ηγουμενίτσα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε σταθμευμένο Ι.Χ.Φ. αυτ/το, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.Πυρκαγιά κατεσβέσθη από την Π.Υ., η οποία επελήφθη προανακρίσεως.




Εξιχνίαση κλοπής στη Φιλοθέη Άρτας
 Την 07-02-2014/17.00 στη Φιλοθέη Άρτας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, γιατί κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως 15/1/2014, προέβη στην κλοπή φυτών ακτινιδίων,ιδιοκτησίας 60χρονου ημεδαπού. Δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Εφυγε ο Ορέστης Κολοζόφ
 Πέθανε ο Ορέστης Κολοζόφ. Το θάνατό του σε ηλικία 74 ετών, ανακοίνωσε το ΚΚΕ την Παρασκευή. Ο Ορέστης Κολοζόφ γεννήθηκε το 1940 στην Αλεξανδρούπολη και η οικογένειά του ήρθε το 1955 στην Αθήνα, Φεύγοντας το 1960 για σπουδές στην Ιταλία, τελείωσε τις σπουδές του ως φυσικός στο Πανεπιστήμιο της Πίζας.Από το 1963 υπήρξε μέλος της ΕΔΑ και το 1967 έγινε μέλος του ΚΚΕ. Στην Ιταλία μέχρι την δικτατορία του ’67 διετέλεσε συνδικαλιστικό στέλεχος του φοιτητικού κινήματος, Γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ρώμης, καθώς και Γραμματέας της Ομοσπονδίας Φοιτητικών Συλλόγων Ιταλίας.Η δικτατορία τον βρήκε στην Ιταλία, όπου ήταν μέλος του Γραφείου της ΕΔΑ Ιταλίας. Διετέλεσε επίσης μέλος του Γραφείου των Οργανώσεων στο Εξωτερικό του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, με ευθύνη για το φοιτητικό κίνημα των Ελλήνων στο εξωτερικό.Στο 9ο Συνέδριο του ΚΚΕ εκλέχτηκε αναπληρωματικό μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και στο 10ο και 11ο Συνέδριο τακτικό της μέλος. Από το 10ο έως το 11ο Συνέδριο διετέλεσε μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και αναπληρωματικό μέλος του Πολιτικού Γραφείου από το 11ο μέχρι το 12ο Συνέδριο. Από το 12ο μέχρι και το 17ο Συνέδριο του Κόμματος διετέλεσε μέλος του Πολιτικού Γραφείου. Από το 1975 δούλεψε κομματικά στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων και από το 1978 έως το 17ο Συνέδριο υπήρξε υπεύθυνός του.Εξελέγη βουλευτής του ΚΚΕ για πρώτη φορά το 1993 και διετέλεσε υπεύθυνος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.«Ο σύντροφος Ορέστης Κολοζόφ σε όλη του τη ζωή υπηρέτησε με πίστη και σεμνότητα την πάλη του λαού, στήριξε και πάλεψε για το σοσιαλισμό – κομμουνισμό. Υπερασπίστηκε τον επαναστατικό χαρακτήρα του Κόμματος ενάντια στις προσπάθειες διάλυσής του από τους οπορτουνιστές τόσο στην περίοδο του 1968 όσο και την περίοδο 1989–1991» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Σαρώνει ο «Μικρός» με το ΣΥΡΙΖΑ
Γερμανική πρόβλεψη για 31,5% στο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.
 Η γερμανική οικονομική επιθεώρηση «Wirtschaftswoche» προβλέπει ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ σε πρώτη δύναμη επισημαίνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας ελπίζει πως θα επαναληφθεί ό,τι συνέβη το 2009, όταν η ήττα της ΝΔ στις ευρωεκλογές οδήγησε σε πρόωρες εθνικές εκλογές.Ποσοστό κοντά στο 31,5% και ανάδειξή του σε πρώτη δύναμη προβλέπει για τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές η γερμανική εβδομαδιαία οικονομική επιθεώρηση «Wirtschaftswoche», σε αφιέρωμά της στους «επικριτές της Ευρώπης» ενόψει των εκλογών του Μαϊου. Επισημαίνει δε ότι ο Αλέξης Τσίπρας ελπίζει ότι θα επαναληφθεί ό,τι συνέβη το 2009, όταν η ήττα της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές οδήγησε σε πρόωρες εθνικές εκλογές.«Επίθεση εναντίον του κατεστημένου», είναι ο τίτλος του άρθρου, στο οποίο γίνεται παρουσίαση των δυνάμεων εκείνων οι οποίες εκφράζουν επιφυλάξεις για την ευρωπαϊκή πολιτική. «Κόμματα από το αριστερό και δεξιό άκρο του πολιτικού φάσματος θα ενισχυθούν στις ευρωεκλογές στο τέλος Μαϊου όσο ποτέ πριν. Στις Βρυξέλλες προκαλούν οι ευρωσκεπτικιστές μεγάλη ανησυχία», αναφέρεται στο δημοσίευμα, αλλά επισημαίνεται και ως θετική επίπτωση το γεγονός ότι «επιτέλους γίνεται σοβαρή συζήτηση για το τι θα πρέπει να ρυθμίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση – και τι όχι».Ειδικά για τον κ. Τσίπρα, προβλέπεται να λάβει 31,5% και αναφέρεται: «Ελπίζει σε μια επανάληψη του 2009: το κακό αποτέλεσμα της συντηρητικής Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές υποχρέωσε τότε σε νέες εκλογές που οδήγησαν σε αλλαγή κυβέρνησης. Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θέλει να αποφύγει εκλογές με κάθε κόστος». Στο βασικό άρθρο εξηγείται ότι στο παρελθόν οι απώλειες σε ευρωεκλογές κλόνισαν κυβερνήσεις. «Στην Ελλάδα αναγκάστηκε η συντηρητική ΝΔ, έπειτα από ένα άθλιο αποτέλεσμα το 2009, σε νέες εκλογές, τις οποίες έχασε. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να αποφύγει ένα τέτοιο σενάριο και δεν χάνει ευκαιρία να διαβεβαιώσει ότι δεν θα προκηρύξει το 2014 νέες εκλογές. Ειδικά όμως εάν ο κυβερνητικός εταίρος, το ΠΑΣΟΚ, βυθιστεί στο υπόγειο, όπως προβλέπεται, τέτοιες δηλώσεις έχουν μικρή αξία», αναφέρει το δημοσίευμα.Στο αφιέρωμα περιλαμβάνονται ακόμη αναφορές στον βρετανό ηγέτη του Κόμματος της Ανεξαρτησίας Νάιτζελ Φάρατζ (πρόβλεψη για 26%), στην επικεφαλής του γαλλικού Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν (πρόβλεψη για 24% και ίσως ανάδειξή του στην ισχυρότερη πολιτική δύναμη στη χώρα), στον Μπερντ Λούκε από την «Εναλλακτική για την Γερμανία» ( πρόβλεψη για 4-7%), στον Γκέερτ Βίλντερς από το ολλανδικό Κόμμα για την Ελευθερία (πρόβλεψη για 17%, πιθανότατα η ισχυρότερη δύναμη στη χώρα), στον Μπέπε Γκρίλο, ηγέτη των «Πέντε Αστέρων» στην Ιταλία (πρόβλεψη για ποσοστό άνω του 20%), στον Αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα (πρόβλεψη για 31,5% και ανάδειξη σε πρώτη δύναμη) και στον Τίμο Σοϊνι, με τους «Αληθινούς Φινλανδούς» (πρόβλεψη για 17,5%).Στο ίδιο αφιέρωμα δημοσιεύεται πίνακας με τα προγνωστικά σχετικώς με τον αριθμό των εδρών που πιθανόν θα καταλάβουν αυτές οι δυνάμεις στο νέο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Συνολικά είναι 128 από τις 751 έδρες. Αναλυτικά:
Εθνικό Μέτωπο (Γαλλία): 17
Forza Italia (Ιταλία): 16
Κίνημα Πέντε Αστέρων (Ιταλία): 16
Νόμος και Δικαιοσύνη (Πολωνία): 15
Κόμμα Ανεξαρτησίας (Βρετανία): 9
Die Linke (Γερμανία): 9
ΣΥΡΙΖΑ (Ελλάδα): 7
Αριστερό Μέτωπο (Γαλλία): 6
Κόμμα Ελευθερίας (Αυστρία): 5
Κόμμα για την Ελευθερία (Ολλανδία): 5
Εναλλακτική για την Γερμανία (Γερμανία): 4
Διάφοροι: 19

Συγκίνηση και δέος για τα θύματα της «Θύρας 7» 






















Συγκίνηση και δέος στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" όπου οι φίλοι του Ολυμπιακού έδειξαν ότι δεν ξεχνούν τους 21 νεκρούς της Θύρας 7 33 χρόνια από την τραγική εκείνη μέρα.Περίπου 1000 φίλοι της τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τους, ενώτα ονόματά τους ήχησαν στον φαληρικό ουρανό. Από τις 23:00 παρουσιάστηκε στο μάτριξ του γηπέδου ένα video σχετικά με το τραγικό συμβάν, αλλά και με ντοκουμέντα της εποχής.Την ίδια ώρα, στη Θύρα 7, είχε σχηματιστεί με κεριά ο αριθμός 7.Το κλίμα ήταν συγκινησιακά φορτισμένο και η τελετή ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Χειρότερη φέτος η οικονομική κατάσταση της χώρας
 Την εκτίμηση ότι η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας είναι σήμερα χειρότερη σε σχέση με πέρυσι, κάνει η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, όπως τουλάχιστον καταγράφεται στα ευρήματα της δημοσκόπησης της εταιρείας “Metrisi” για την εβδομαδιαία εφημερίδα “Παραπολιτικά”.Πιο συγκεκριμένα, στο ερώτημα αν η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας είναι καλύτερη ή χειρότερη σε σχέση με έναν χρόνο πριν, το 55% των πολιτών απαντάει ότι είναι χειρότερη, το 22,2% καλύτερη, και το 21,3% ότι βρίσκεται στην ίδια κατάσταση.

"Έφυγε" η ποιήτρια Μαξίν Κούμιν
 Η βραβευμένη με Πούλιτζερ Αμερικανίδα ποιήτρια και συγγραφέας, Μαξίν Κούμιν, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών.Τον θάνατό της επιβεβαίωσε η κόρη της, Τζούντιθ Κουμίν, η οποία τόνισε ότι η μητέρα της αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο.Η Κούμιν βραβεύτηκε με Πούλιτζερ Ποίησης το 1973 για το Up Country, ενώ έχει λάβει και μια σειρά από βραβεία για άλλα ποιήματα, αλλά και βιβλία της.

Ισπανία: Απολογείται η πριγκίπισσα Κριστίνα
 ...για την κατηγορία της φορολογικής απάτης.Η Ινφάντα Κριστίνα, η μικρότερη από τις κόρες του βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος, απολογείται σήμερα ενώπιον ...ενός δικαστή των Βαλεαρίδων με την κατηγορία της φορολογικής απάτης, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της ισπανικής μοναρχίας η οποία εμφανίζεται αποδυναμωμένη εξαιτίας των σκανδάλων.Ισπανία: Απολογείται η πριγκίπισσα Κριστίνα για την κατηγορία της φορολογικής απάτης.Η 48χρονη πριγκίπισσα θα κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις του δικαστή Χοσέ Κάστρο, στο δικαστήριο της Πάλμα ντε Μαγιόρκα.Η Κριστίνα κατηγορήθηκε στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για τον σύζυγό της, τον πρώην πρωταθλητή του χάντμπολ και νυν Δούκα της Πάλμα Ινιάκι Ουρντανγκαρίν, για υπεξαίρεση ποσού 6,1 εκατομμυρίων ευρώ από τα δημόσια ταμεία.





Δεν υπάρχουν σχόλια: