ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Κινητοποιήσεις από την Τρίτη αποφάσισαν οι αγρότες 21-01-2014



Αυτός που ζυγίζει το φορτίο του, μπορεί να το κουβαλήσει : ( Μαρτιάλης )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:


Κινητοποιήσεις από την Τρίτη αποφάσισαν οι αγρότες
 Νέος κύκλος αγροτικών κινητοποιήσεων ξεκινά από την Τρίτη 21/01 με συντονισμένη δράση ανά την Ελλάδα, όπως αποφασίστηκε σήμερα σε πανελλαδική σύσκεψη αγροτών που πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα. Η σύσκεψη έγινε με πρωτοβουλία της συντονιστικής επιτροπής του «μπλόκου της Νίκαιας»-από τις περσινές κινητοποιήσεις-και με την μαζική συμμετοχή εκπροσώπων από τα λοιπά μπλόκα από την Έβρο μέχρι και την Κρήτη.Όπως αποφασίστηκε, από την Τρίτη, θα αρχίσουν να βγαίνουν τρακτέρ στις πλατείες των χωριών και από την συμμετοχή θα εξαρτηθεί και η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με ορατή την προοπτική των μπλόκων στα τέλη Ιανουαρίου.Εξάλλου, αποφασίστηκε την ερχόμενη Παρασκευή να γίνουν παραστάσεις διαμαρτυρίας σε πανελλαδικό επίπεδο, έξω από τις εφορείες, ενώ την 1η Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της AGROTICA.Μεταξύ των βασικών αιτημάτων των αγροτών, είναι η κατάργηση των λογιστικών βιβλίων για τους μικρομεσαίους αγρότες, που πλέον είναι υποχρεωμένοι να κρατούν, να θεσμοθετηθεί 40.000 αφορολόγητο εισόδημα για κάθε αγροτική οικογένεια, συν 5.000 χιλιάδες ευρώ για κάθε παιδί καθώς και η ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ  -  NEWS
Κλοπή στην Περιφερειακή Οδό Άρτας
Την 18-01-2014/20.00 στην Περιφερειακή Οδό Άρτας, συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε από την έρευνα ανωτέρω δράστης την 17-1-2014/06.10  διέρρηξε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος - καφενείο, εισήλθε στο εσωτερικό και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.
Περί ναρκωτικών στην Εγνατία Οδό κόμβο «Ψάκας»
 Την 19-01-2014/07.40 στην Εγνατία Οδό κόμβο «Ψάκας», άγνωστος δράστης που οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτ-το, δεν σταμάτησε για έλεγχο σε Αστυνομικούς του Τμ. Τρ. Ηγουμενίτσας εγκατέλειψε αυτόκινητο και τράπηκε σε φυγή.Σε έλεγχο που έγινε εν λόγω όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3) ταξιδιωτικοί σάκοι, που περιείχαν (59) κιλά και (504) γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη. Προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε.Ειδικότερα: Στην Ασφάλεια Ηγουμενίτσας κρατείται Αλβανός,ο οποίος συνελήφθη στο Αγρίνιο μετά τον εντοπισμό 60 κιλών χασίς μέσα σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, αργά χθες το απόγευμα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Παραμυθιάς.Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο συλληφθείς φέρεται να ομολόγησε ότι έδωσε,έναντι αμοιβής,το αυτοκίνητο σε ομοεθνή του για τη μεταφορά των ναρκωτικών.Ο οδηγός του ΙΧ, το οποίο βρίσκονταν τα ναρκωτικά,δεν σταμάτησε σε σήμα της Τροχαίας στον κόμβο της Παραμυθιάς και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.Λίγα λεπτά αργότερα, οι άνδρες της Τροχαίας που καταδίωξαν το αυτοκίνητο, το βρήκαν εγκαταλειμμένο και μέσα σε αυτό εντόπισαν τρεις σάκους με δέματα χασίς.Ο οδηγός του διέφυγε πεζός στην ορεινή περιοχή, ενώ από την έρευνα για τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου προέκυψε ότι αυτό ανήκει σε κάτοικο του Αγρινίου.Μετά από σήμα της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας,ο ιδιοκτήτης συνελήφθη στο Αγρίνιο.Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του λαθρεμπόρου που εγκατέλειψε το αυτοκίνητο, συνεχίζονται στην περιοχή της Παραμυθιάς.
Σύλληψη ημεδαπού για διάρρηξη καταστήματος στην Άρτα
 Συνελήφθη την 18-01-2014 το βράδυ στην Περιφερειακή Οδό Άρτας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, 30χρονος ημεδαπός, ο οποίος τα ξημερώματα της 17-01-2014 είχε διαρρήξει κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο) στην πόλη της Άρτας, απ’ όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ.

Συνελήφθη 32χρονος οδηγός Φορτηγού στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας
 Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες την 20--01-2014,στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 32χρονος οδηγός Φορτηγού οχήματος με επικαθήμενο, διότι κατόπιν ελέγχου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε κρυμμένους εντός ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης στη δεξιά δεξαμενή πετρελαίου, τέσσερις (04) αλλοδαπούς, στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.
Εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, μια υπόθεση απάτης σε βάρος 78χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε στο Ελευθέρι Θεσπρωτίας.
 Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη, σε βάρος μίας 31χρονης ημεδαπής Ρομά και ενός αγνώστου ατόμου, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν μέχρι στιγμής ταυτοποιηθεί.Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 17-01-2014, η 31χρονη πήγε στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας στο Ελευθέρι Θεσπρωτίας και με το πρόσχημα ότι είναι φίλη της κόρης της, κατάφερε να την εξαπατήσει και να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ.Σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της παθούσας την ανέμενε ο συνεργός της απ' όπου και διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, για την τυχόν εμπλοκή της και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Παράταση ισχύος αδειών διαμονής που λήγουν από1η Ιανουαρίου έως και 30 Απριλίου
 Η Διεύθυνση Αλλοδαπών & Μετανάστευσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει ότι σύμφωνα με την Εγκύκλιο Αριθ.1/14-1-2014 του Υπουργείου Εσωτερικών:Η ισχύς των αδειών διαμονής πολιτών τρίτων χωρών, οι οποίες έχουν εκδοθεί από τις υπηρεσίες Αλλοδαπών και Μετανάστευσης των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της Χώρας και λήγουν από 1.01.2014 έως και 30.04.2014, παρατείνεται αυτοδικαίως επί πέντε μήνες από την ημερομηνία λήξης τους, χωρίς την ανάγκη έκδοσης σχετικής διαπιστωτικής πράξης.Κατά το ως χρονικό διάστημα της πεντάμηνης παράτασης ο πολίτης τρίτης χώρας που είναι κάτοχος της σχετικής άδειας διαμονής είναι νόμιμα διαμένων στην ελληνική επικράτεια. Αιτήματα ανανέωσης της ισχύος των ως άνω αδειών διαμονής δύναται να γίνουν δεκτά καθ’ όλο το χρόνο της παράτασης εφ’ όσον τεκμηριώνεται σπουδαίος λόγος.Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες τρίτων χωρών θα πρέπει, πλέον, να προσέρχονται στις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να καταθέσουν αίτηση ανανέωσης δύο μήνες πριν τη λήξη της άδειας διαμονής τους, μετά την πεντάμηνη παράταση που χορηγείται.Κατά τα λοιπά:
-Η ανανέωση βεβαιώσεων κατάθεσης αίτησης (τύπου Α) θα διενεργείται κανονικά από τις υπηρεσίες όπως και η έκδοση και ανανέωση βεβαιώσεων νόμιμης διαμονής.
-Κανονικά θα εξυπηρετούνται οι πολίτες τρίτων χωρών που εισέρχονται για πρώτη φορά βάσει των διατάξεων του Ν.3386/2005 και ζητούν τη χορήγηση αρχικής άδειας διαμονής.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
 Το τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων και η κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής του ΤΕΙ Ηπείρου διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: "Παρουσίαση του Ηλεκτρονικού Φακέλου Καλλιέργειας Ελιάς" στο πλαίσιο του έργου «Towards a Common Quality Control and Food Chain Traceability System for the Greek – Italian Primary Sector of Activity – ΑROQUALITY” που υλοποιείται σε συνεργασία με το Δήμο Lecce  της Ιταλίας.Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου στην Άρτα (Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου).
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
19:00 – 19:15     «Παρουσίαση του έργου Agroquality και των αποτελεσμάτων του» Καθηγητής Μάνος Γεώργιος, ΤΕΙ Ηπείρου, Επιστημονικός Υπεύθυνος του Έργου
19:15 – 19:30     «Συστήματα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Καλλιέργειας Ελιάς» Μπίζας Δημήτριος, Γεωπόνος Msc, Γεωπόνος ΑΣΑΦ
19:30 – 19:45     «Εφαρμογή HACCP και πιστοποίηση με ISO22000 σε μονάδα επεξεργασίας επιτραπέζιας ελιάς» Φωτιά Κωνσταντίνα, Γεωπόνος MSc
19:45 – 20:15     «Ο Ηλεκτρονικός Φάκελος Καλλιέργειας Ελιάς του Agroquality - Παρουσίαση του λογισμικού» Καλτσής Ιωάννης, Γεωπόνος MSc. Καρβούνης Ευάγγελος, Επιστήμονας Πληροφορικής ΜSc
20:15 – 20:30     Συζήτηση
20:30     Μπουφές

Την πίτα του έκοψε το επιμελητήριο Θεσπρωτίας
 Την πίτα του έκοψε το πρωί της Κυριακής 19-01-2014 το επιμελητήριο Θεσπρωτίας στο ΠΑΝΘΕΟΝ της Ηγουμενίτσας. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο υφυπουργός υγείας Αντώνης Μπέζας, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Θωμάς Πιτούλης, οι Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας, Παραμυθιάς και Φιλιατών Γιώργος Κάτσινος, Σταυρούλα Μπραίμη και Μηνάς Παππάς, Δημοτικοί και Περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος μελών του επιμελητήριου.Ο Πρόεδρος του επιμελητηρίου Αλέξανδρος Πάσχος, έκανε λόγο για λάθη και εγκλιματικές πολιτικές της κεντρικής εξουσίας. Μίλησε για πληγές που αφήνει πίσω της η χρονιά που έφυγε, σημειώνοντας πως ο επιχειρηματικός κόσμος πληρώνει μαρτυρίες άλλων.Στον χαιρετισμό του Αντώνης Μπέζας αναφέρθηκε στο πρωτογενές πλεόνασμα και στο πλεόνασμα του εμπορικού ισοζυγίου και χαρακτήρισε δύσκολη την χρονιά που πέρασε.Ο Αλέξανδρος Καχριμάνης, πληθωρικός όπως πάντα, σημείωσε πως η κεντρική εξουσία και η αυτοδιοίκηση δεν κατάλαβε πως ο επιχειρηματικός κόσμος είναι ο κόσμος του μόχθου. Θεοποιήσαμε το δημόσιο και ξεχάσαμε τον κόσμο της παραγωγής ανέφερε χαρακτηριστικά.Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν και 3 επιχειρήσεις της Θεσπρωτίας για την καινοτομία και τις εξαγωγές. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εκδήλωση από την κάμερα του Βαγγέλη Χαλμαντζή.

Ξεκίνησε η διαδοχή της Ελισάβετ;
 Η Ελισάβετ συμπλήρωσε ήδη 62 χρόνια στον θρόνο. Είναι σχεδόν 88 ετών και όπως και να το κάνει κανείς παρά την παράδοση που έχουν στην Βασιλική Οικογένεια της Αγγλίας να περνούν τα 100, είναι ήδη μια γηραιά κυρία.Σύμφωνα με το BBC η διαδικασία διαδοχής μάλλον έχει αρχίσει με τον Κάρολο να αποκτά περισσότερες αρμοδιότητες. Μια από αυτές είναι η συγχώνευση των γραφείων Τύπου της βασίλισσας και του διαδόχου.Στο εξής, θα λειτουργεί ένα γραφείο Τύπου και για τους δύο με στόχο «τον καλύτερο συντονισμό των δραστηριοτήτων τους» όπως μετέδωσε το βρετανικό δίκτυο. Μάλιστα ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Ελισάβετ παραιτήθηκε ήδη.Επίσης, σύμφωνα με τους Times η βασίλισσα θα πραγματοποιήσει το τελευταίο της ταξίδι εκτός Αγγλίας, τον ερχόμενο Ιούνιο για τα 70 χρόνια από την Απόβαση στην Νορμανδία. Kαι σε αυτή την περίπτωση θα την συνοδεύει ο Κάρολος.Η Ελισάβετ Β' ανέβηκε στο θρόνο το 1952, διαδεχόμενη τον πατέρα της Γεώργιο Στ', ο οποίος πέθανε πολύ νέος.Η Ελισάβετ η Β είναι η δευτέρη μακροβιότερη στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου: η Βικτωρία βασίλεψε 63 χρόνια και επτά μήνες (1837-1901).Η Ελισάβετ έχει κάνει πάνω από 260 ταξίδια στο εξωτερικό κατα την διάρκεια της Βασιλείας της.

Πώς απαντούν οι αρχαιολόγοι στο Time για πώληση μνημείων
έχουν άποψη τα gay του διαίρει και βασίλευε;; αυτοί τινκιτάνκηδες κάποια εποχή επί τουρκοκρατίας ξάφρισαν όλα τα αρχαία στην ελληνική επικράτεια υπό τον τούρκικο ζυγό…
  «Τα μνημεία δεν πωλούνται», απαντά ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων σε δημοσίευμα του περιοδικού Time περί ιδιωτικοποίησης αρχαιολογικών χώρων.«Οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μνημεία της χώρας μας ανήκουν σε όλο το κοινωνικό σύνολο. Η προστασία, η ανάδειξη και η διαχείρισή τους είναι υποχρέωση του κράτους μέσω της καθ' ύλην αρμόδιας Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, όπως αποτυπώνεται στο Σύνταγμα και τους νόμους της χώρας μας. Αποτελούν φορείς της ιστορικής μνήμης και συνείδησης. Δεν αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης με όποιους «επενδυτές», δεν αποτελούν αντικείμενα για ιδιωτικοποίηση, ούτε πεδίο κερδοφορίας για κανέναν ιδιώτη», τονίζει ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, καλώντας όλους «να υπερασπιστούν τη συλλογική μνήμη,τα μνημεία και τον πολιτισμό και να βροντοφωνάξει ότι δεν πωλούνται». Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που «για άλλη μια φορά ανακινούνται» και «προτείνουν ιδιωτικοποίηση των αρχαιολογικών χώρων στην Ελλάδα», ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, υπενθυμίζει ότι και στο παρελθόν είχε διατυπωθεί αυτή η άποψη.«Αυτή τη φορά είναι το περιοδικό Time, στην πιο πρόσφατη έκδοσή του, που προτείνει την ιδιωτικοποίηση μνημείων για να ‘σωθούν', με αφορμή (και πάλι) τις απόψεις του αμερικανού καθηγητή Stephen Miller. Δεν ξεχνάμε επίσης ότι τον Οκτώβριο 2012,σε εκδήλωση για παρουσίαση επενδυτικών προτάσεων (road show) που διοργάνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών στη Νέα Υόρκη, διατυπώθηκε από Αμερικάνικη εταιρεία ‘επενδυτική πρόταση' για τους αρχαιολογικούς χώρους της Αττικής, από την Ακρόπολη ως το Λαύριο, με τη μετατροπή τους σε μια αρχαιοπρεπή Disneyland», σημειώνει ο ΣΕΑ.

Ανακάλυψη επιστημόνων: Χρυσάφι εκλύει το υποθαλάσσιο ηφαίστειο της Σαντορίνης
…γι ’αυτό θέλουνε οι μασκαράδες της πλουτοκρατίας αυτά τα εδάφη;;
 Για πρώτη φορά αποκαλύφθηκε πως χρυσάφι και σπάνια μέταλλα στρατηγικής σημασίας όπως το αντιμόνιο, σε ποσότητες που προκαλούν έκπληξη,εκλύονται από το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο που βρίσκεται βορειοανατολικά του νησιού.Ελληνες επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών που ερεύνησαν τον πυθμένα του ηφαιστείου σε βάθος 500 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, διαπίστωσαν πως στο γεωθερμικό πεδίο του Κολούμπο λαμβάνουν χώρα σπάνια φαινόμενα που όμοιά τους δεν έχουν παρατηρηθεί ξανά στον κόσμο.Χρυσάφι, αντιμόνιο, θάλλιο, άργυρος, αρσενικό, υδράργυρος, ψευδάργυρος αλλά και διοξείδιο του άνθρακα σε ποσότητες που ουδέποτε έχουν καταγραφεί, μαζί με μικροοργανισμούς που συμπεριφέρονται με ασυνήθιστο τρόπο και φαίνεται να διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία των μετάλλων- και όχι μόνο- συνθέτουν την ιδιαίτερη φυσιογνωμία αυτού του ηφαιστείου.Αυτό που έκανε αρχικά μεγάλη εντύπωση στους ειδικούς ήταν ότι στον πυθμένα του ηφαιστείου, μέχρι και 10 μ. ψηλότερα από αυτόν, δεν υπήρχε ίχνος ζωής. «Οι αναλύσεις μας έδειξαν την ύπαρξη χρυσού σε περιεκτικότητα που εντυπωσιάζει. Η ανώτατη τιμή που μετρήσαμε ήταν 32 γραμμάρια στον τόνο και η μέση τιμή 9 – 10 γραμμάρια στον τόνο», είπε στα Νέα ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας Στέφανος Κίλιας. «Η μέγιστη περιεκτικότητα του δείγματος σε άργυρο ήταν 1.910 γραμμάρια στον τόνο. Ακόμα πιο εντυπωσιακή ήταν η συγκέντρωση του αντιμονίου, αυτού του στρατηγικής σημασίας μετάλλου. Το βρήκαμε σε μέγιστη περιεκτικότητα 22.400 γραμμάρια στον τόνο (πάνω από 2,2% κατά βάρος..!)Πρόκειται για ποσότητα που ενδεχομένως να μην έχει καταγραφεί ποτέ άλλοτε στη διεθνή επιστημονική βιβλιογραφία», πρόσθεσε.




Δεν υπάρχουν σχόλια: