ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Οι Αστυνομικές Διευθύνσεις Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων παρέδωσαν τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και φάρμακα, σε κοινωφελή ιδρύματαΕπιθυμίαν μεν διπλασθιαθείσαν έρωτα είναι, έρωτα δε διπλασιασθέντα μανίαν γίγνεσθαι : ( Πρόδικος ο Κείος )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

 Οι Αστυνομικές Διευθύνσεις Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων παρέδωσαν τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και φάρμακα, σε κοινωφελή ιδρύματα
 Σε κοινωφελή ιδρύματα παρέδωσαν, χθες και σήμερα, τρόφιμα, φάρμακα,ρούχα και παιχνίδια, οι Αστυνομικές Διευθύνσεις Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων,ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους. Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν από αστυνομικούς όλων των Υπηρεσιών.Συγκεκριμένα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας κ. Γεώργιος Λελοβίτης επισκέφτηκε τον «Ερυθρό Σταυρό» - παράρτημα Θεσπρωτίας και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωαννίνων, κ. Ανδρέας Παπιγκιώτης, το ίδρυμα «Κιβωτός του Κόσμου» στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων και το Ίδρυμα της Μονής Ντουραχάνης.Τα τρόφιμα παραδόθηκαν σε στελέχη των ιδρυμάτων, τα οποία εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
                              - ΕΝΩΣΗ αγροτών -


Ο Πρόεδρος Μπαλτογιάννης Χριστόδουλος και τα Μέλη του Δ.Σ του Συνεταιρισμού, σας εύχονται τις καλύτερες ευχές, για τις γιορτές των Χριστουγέννων.Ο Νέος Χρόνος 2014, να είναι καλύτερος, ελπιδοφόρος και δημιουργικός, για όλη την κοινωνία.

Σπίθα : Δελτίο τύπου - Ανακοίνωση
Ήρθε τελικά η αναγνώριση των αξιών του Μίκη από τους ηγέτες και όχι από τον λαό όπως έπρεπε 
 Τώρα ο Μίκης αναγνωρίζεται σαν η ηγετική μορφή της πολιτικής της πατρίδας μας και όχι όταν ίδρυσε την Σπίθα.??? Θα μας τρελάνουν οι ευφυείς και λαοπλάνοι ?? Ο Ελληνικός λαός πως αξιολόγησε την Σπίθα και γιατί δεν την στήριξε ενώ σήμερα αναγνωρίζεται από τις πολιτικές ηγεσίες η πραγματική του αξία την στιγμή που η πατρίδα μας οδεύει στη καταστροφή ??? Αυτό προσβάλει δυστυχώς χείριστα την κρίση του χιλιοπροδομένου λαού μας.Σύμφωνα με άρθρο στο in.gr o E. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ με περισσό ΘΡΑΣΣΟΣ προτείνει για την προεδρία της Δημοκρατίας το 2015 τον ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ....Θα θέλαμε να δούμε που θα βρει το ΘΡΑΣΣΟΣ να το προτείνει και στον ίδιο τον ΜΙΚΗ!"Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή, τόνισε ότι η χώρα δεν αντέχει πρόωρες βουλευτικές εκλογές και παράλληλα επισήμανε ότι δεν πρέπει να προκληθούν εκλογές λόγω των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών.Σε ότι αφορά την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας το Μάρτιο του 2015, που απαιτεί 180 ψήφους, προκειμένου να αποφευχθεί η διάλυση της Βουλής, ο κ. Βενιζέλος προτείνει «ένα πρόσωπο που να ενώνει τον τόπο σε συμβολικό επίπεδο», ένα πρόσωπο «μνημειακού χαρακτήρα για την ενότητα», όπως ο Μίκης Θεοδωράκης.Προσπαθούν έτσι να ρεζιλέψουν κάθε ηθική υπόσταση όλων μας. μα τι νομίζουν, ο Μίκης είναι ένας κάποιος άρρωστος για εξουσία όπως του λόγου τους; Να ενώσει ποιους το Σύμβολο Μίκης – αυτά τα καταδικασμένα στην συνείδηση του Ελληνικού λαού πολιτικά αποτυχημένα πρόσωπα ; καταδικασμένες πολιτικές με ψηφίσματα από όλες τις στρατιωτικές Ενώσεις και τα σώματα ασφαλείας ε.ε. και ε.α. ή μήπως είναι ο Μίκης τόσο ηλίθιος να φάει τη χυλόπιτα από όλους μας, τώρα στα γηρατειά του;
Ο Μίκης [ ΜΑΣ] Είναι παγκόσμιος πια Θρύλος.
Θα αμαυρώσει αυτόν το θρύλο με τα πολιτικά εντεταλμένα άτομα που εκποιούν την πατρίδα μας;
Θα τολμήσει ο Μίκης να μας πληγώσει όπως όλα αυτά τα πολιτικά πρόσωπα του αυτοαποκαλούμενου Συνταγματικού τόξου ;

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Αθανάσιου Ανδρεουλάκου και της Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας
 Ο Γενικός Γραμματέας μετέφερε τις ευχές του Υπουργού Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια στα στελέχη και το προσωπικό του Υπουργείου και της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και στις οικογένειές τους.Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα το πρωί, στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Αθανάσιο Ανδρεουλάκο, καθώς και στην Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας: ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης (παρουσίασε πρόγραμμα παραδοσιακών χορών),η παιδική χορωδία και αντίστοιχη χορευτική ομάδα των Σχολών Χορού της Γ.Α.Δ.Αττικής και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά (παρουσίασε πρόγραμμα παραδοσιακών χορών) και η μικτή μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος. Στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Π. Μπακογιάννης» του Υπουργείου, παρέστησαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Σπυρίδων Παπασπύρου, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, οι Προϊστάμενοι των Κλάδων, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων των Κλάδων, καθώς και αντιπροσωπείες του προσωπικού του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.Ο Γενικός Γραμματέας μετέφερε στα στελέχη και το προσωπικό του Υπουργείου και της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και στις οικογένειές τους, τις ευχές του Υπουργού Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια.Μαζί με τις ευχές για υγεία, ευτυχία και καλή πρόοδο, ο κ. Γενικός Γραμματέας δέχθηκε από τον Πρόεδρο του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης, ως αναμνηστικό το Λάβαρο με το έμβλημα του Ομίλου.Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξεως και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας προσέφεραν επίσης δώρα στα παιδιά της χορωδίας, στο προσωπικό της μπάντας και του Ομίλου.

Τελος στην χρηματοδότηση της Χ.Α
 Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η απόφαση για την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης στη Χρυσή Αυγή. Υπογράφεται από τον αναπληρωτή υπουργό υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, από τον υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη και από τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπο Αθανασίου και ορίζει ότι αναστέλλεται η καταβολή κάθε είδους κρατικής οικονομικής ενίσχυσης στη Χρυσή Αυγή.Επίσης, όπως σημειώνεται στην κοινή υπουργική απόφαση,- δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, τεύχος Β΄, Αρ. Φύλλου 3275/23.12.2013- ,η αναστολή αίρεται αναδρομικά, σε περίπτωση εκδόσεως αμετάκλητου απαλλακτικού βουλεύματος ή αμετάκλητης αθωωτικής απόφασης, με την έκδοση νέας Κοινής Υπουργικής Απόφασης και καταβάλλονται άτοκα στο δικαιούχο τα παρακρατηθέντα ποσά.
…πηγη : ΒΗΜΑ

Αιφνιδιάζουν τον κ. Γεωργιάδη με απεργία οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ
 Παρατείνεται η απεργία των γιατρών του ΕΟΠΥΥ...!
  Την παράταση της απεργίας της μέχρι και τις 3/1/14 αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΕΟΠΥΥ (ΠΟΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ).Οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ τονίζουν πως η αιφνιδιαστική κατάθεση και ψήφιση τροπολογίας του υπουργείου Υγείας για τον ΕΟΠΥΥ στο νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς, με σύσταση συγκεκριμένης μορφής θέσεων γιατρών στο ΕΣΥ, ένα 24ωρο αφότου άρχισε ο διάλογος, εκμηδενίζει τη δυνατότητα εξεύρεσης λύσης και τορπιλίζει το διάλογο, που είναι σε εξέλιξη με εντολή του Πρωθυπουργού.Κατηγορούν το υπουργείο Υγείας ότι με τη σύσταση θέσεων ΠΕ-Ιατρών δημιουργεί εκ των προτέρων συνθήκες απομάκρυνσης των γιατρών του ΕΟΠΥΥ από τις Μονάδες Υγείας, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο το πραγματικό κίνητρο της ψευδεπίγραφης «μεταρρύθμισης της υγείας».Σε ό,τι αφορά τη χθεσινή (Δευτέρα 23/12) πρώτη συνάντηση εκπροσώπων του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και της ΠΟΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ με τον γενικό γραμματέα του υπουργείο Υγείας και υπηρεσιακούς παράγοντες, οι γιατροί σημειώνουν ότι έθεσαν στο διάλογο ως βασικό προαπαιτούμενο την ύπαρξη και γνωστοποίηση σε αυτούς μελέτης και σχεδίου χωροταξικής κατανομής των Κέντρων Υγείας καθώς και των προβλεπομένων θέσεων των γιατρών που θα υπάγονται στις ΥΠΕ, ώστε οι τυχόν ενδιαφερόμενοι γιατροί προκειμένου να θελήσουν να ενταχθούν σε αυτά, να έχουν εικόνα διαθέσιμων θέσεων.Επίσης ζητήθηκε εκ νέου μορατόριουμ δύο μηνών, καθώς και εξασφάλιση μεταβατικής περιόδου ενός έτους, τουλάχιστον, για όσους επίσης επιλέξουν την ένταξη.Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου δήλωσε ότι δεν υπάρχει από το υπουργείο σχέδιο Κέντρων Υγείας με προβλεπόμενες θέσεις γιατρών, ενώ επιφυλάχθηκε να απαντήσει στα υπόλοιπα αιτήματα των γιατρών στη νέα συνάντηση που προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου.

Απορρίφθηκε το αίτημα των 41 βουλευτών της Ν.Δ. για μείωση του ΕΦΚ
 Κορυφαία κυβερνητική πηγή τόνισε ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια για να ανοίξει νέο μέτωπο με την τρόικα».Το αίτημα των 41 βουλευτών της ΝΔ για μείωση του ειδικού φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης (ΕΦΚ) απέρριψε η κυβέρνηση.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με κορυφαία κυβερνητική πηγή που επικαλείται η εφημερίδα «Τα Νέα», «δεν υπάρχουν περιθώρια για να ανοίξει νέο μέτωπο με την τρόικα».Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι εκπρόσωποι των δανειστών ήδη ζητούν μέτρα 280 εκατ. ευρώ για την κάλυψη της ζημιάς από τη διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ στην εστίαση.Επιπλέον, από το οικονομικό επιτελείο έγινε η «σύσταση» να επιδειχθεί «μεγαλύτερη υπευθυνότητα», ειδικά από στελέχη της κυβέρνησης.Η αναφορά παραπέμπει στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος άφησε -για άλλη μια φορά- έμμεσες αιχμές κατά του κ. Στουρνάρα στη συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, δηλώνοντας ότι πρέπει να μειωθούν ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης και προσθέτοντας με νόημα ότι «δυστυχώς δεν πείσαμε γι' αυτό το θέμα τους εταίρους μας».Κι όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι τα έσοδα από την υπερφορολόγηση στο πετρέλαιο θέρμανσης δεν έχουν αυξηθεί.Σε κάθε περίπτωση, η κίνηση των 41 βουλευτών της ΝΔ προβληματίζει την κυβέρνηση, δεδομένης της εύθραυστης πλειοψηφίας των 153 βουλευτών.

ΣΥΡΙΖΑ : " βλέπει " εκλογές την άνοιξη...?
 Εκλογές τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο, προκειμένου η κυβέρνηση να μην καταποντιστεί στις ευρωεκλογές, προέβλεψε χθες ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε συνεδρίαση της γραμματείας του κόμματός του για τις δημοτικές εκλογές.«Δεν είναι μόνο ότι η κυβέρνηση δεν θα αντέξει μέχρι τότε. Είναι ότι και προκειμένου να μην καταποντιστεί στις ευρωεκλογές, θα προσφύγει σε πρόωρες εκλογές τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο» εκτίμησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στα στελέχη του κόμματός του. Παράλληλα, αποφασίστηκε να πολιτικοποιηθούν στο έπακρο οι ευρωεκλογές και οι εκλογές για την αυτοδιοίκηση στις περιφέρειες και στους μεγάλους δήμους, εάν – παρά τις προβλέψεις – δεν προηγηθούν ή δεν διεξαχθούν ταυτόχρονα και οι βουλευτικές εκλογές. Άλλωστε έχει ήδη προγραμματιστεί συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για τις 11 και 12 Ιανουαρίου, όπου θα αποφασιστούν και ονόματα μεγάλων πόλεων, ίσως και περιφερειών, όχι όμως τα ονόματα πρώτης γραμμής για δήμους και περιφέρειες.Η Κουμουνδούρου αποκλείει το ενδεχόμενο να ψηφίσει κοινής αποδοχής Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά τη λήξη της θητείας του Κάρολου Παπούλια, όπως προτείνουν οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος – με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ μάλιστα να προτείνει από τη συνεδρίαση της ΚΠΕ του κόμματός του την περασμένη Κυριακή τον Μίκη Θεοδωράκη. «Πρώτον η κυβέρνηση δεν αντέχει έως τις προεδρικές εκλογές και συνεπώς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα τον προτείνει η πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ. Και δεύτερον, αν προτείνει Πρόεδρο από την αριστερά ο Α. Σαμαράς, πρώτα θα γίνουν εκλογές και μετά θα τον ψηφίσουμε όλοι μαζί» αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές κοντά στον Αλέξη Τσίπρα...!
…πηγή : real.gr

Θέλουν να κλείσουν τον ΟΚΑΝΑ
 «Θέλουν να κλείσουν τον ΟΚΑΝΑ, για να μπουν στον χώρο αυτό ιδιωτικά συμφέροντα» υποστήριξε ο Γιάννης Κακλαμάνης, πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στον Οργανισμό, σε συνέντευξη Τύπου, όπου δόθηκαν οι απαντήσεις των εργαζομένων για τα όσα έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα και αφορούν τον ΟΚΑΝΑ.«Αν υπάρχουν ενδείξεις για ζητήματα κακής διαχείρισης, να τηρηθούν όλες οι διαδικασίες άμεσα, ώστε να εντοπιστούν οι ευθύνες και να καταλογιστούν» είπε συμπληρώνοντας ότι «διακυβεύεται η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει ο ΟΚΑΝΑ σε 8.500 θεραπευόμενους τη στιγμή μάλιστα που είναι σε αναμονή 3.500 μόνο στην Αθήνα».Αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση σημείωσε πως «οι αριθμοί είναι αμείλικτοι, γίνεται υποχρηματοδότηση, γίνεται συνειδητά με εγκληματικό τρόπο. 

Είναι πολιτική επιλογή των ηγεσιών του υπουργείου».Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Κακλαμάνης, το 2011 ο προϋπολογισμός για τον ΟΚΑΝΑ ήταν 25 εκατομμύρια ευρώ, χρονιά που -όπως είπε- «υπήρξε απότομη ανάπτυξη του οργανισμού, οι δομές έγιναν 53 από 30 και οι θεραπευόμενοι από 4.000 άγγιξαν τους 8.500».Το 2012 είπε ότι ο προϋπολογισμός μειώθηκε στα 18 εκατομμύρια, δόθηκαν περίπου 17,2 εκατ., ενώ η μισθοδοσία του οργανισμού ήταν 21 εκατομμύρια, οπότε το έλλειμμα ήταν κοντά στα 4 εκατ. Το 2013 ο προϋπολογισμός ήταν πάλι 18 εκατομμύρια, η μισθοδοσία μειώθηκε στα 17 εκατομμύρια, για φάρμακα ήταν τα 3 εκατομμύρια, το έλλειμμα άγγιξε τα 2 εκατομμύρια. «Αυτό είναι το έλλειμμα, 6 με 7 εκατομμύρια και όχι ό,τι παρουσιάζουν» υποστήριξε.Για το θέμα που έχει προκύψει με τα φάρμακα ο κ. Κακλαμάνης είπε ότι πρέπει να γίνει ό,τι προβλέπει ο νόμος και να αποδοθούν ευθύνες. Επίσης, τόνισε ότι στον ΟΚΑΝΑ δεν κυκλοφορούν επικίνδυνα φάρμακα και ότι χρειάζεται σοβαρότερη αντιμετώπιση του ζητήματος γιατί, όπως είπε, «οι ασθενείς ήδη διαμαρτύρονται πως είναι πειραματόζωα», ενώ υπάρχουν επεισόδια εναντίον των εργαζομένων.Μιλώντας για τους εργαζόμενους του ΟΚΑΝΑ και όσα είπε ο eπιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, υποστήριξε ότι ο κ. Ρακιντζής «ξεπέρασε κάθε όριο». «Δεν πρόκειται για Ανεξάρτητη Αρχή, αλλά για Αρχή Ασύδοτης Συκοφάντησης» και ανακοίνωσε ότι οι εργαζόμενοι θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη εναντίον του κ. Ρακιντζή και όσων ΜΜΕ «αδίκησαν τους εργαζόμενους με τρόπο πρωτοφανές».Αναφορικά με όσα είπε ο κ. Ρακιντζής περί αύξησης 182% σε μισθούς την τελευταία τριετία, απάντησε πως η μείωση κατά μέσο όρο αγγίζει το 50% και σε ορισμένους γιατρούς άγγιξε το 70%.Για τα υπερβολικά επιδόματα είπε πως δίνονται όπως προβλέπονται από τις επιχειρησιακές συλλογικές συμβάσεις που έχουν υπογράψει οι εργαζόμενοι και χαρακτήρισε «ψέμα» το ότι «πολλά χρήματα από αυτά που πήρε ο ΟΚΑΝΑ από το ΚΕΕΛΠΝΟ, πήγαν σε μισθοδοσίες».Έκανε λόγο για τεράστια οικονομικά συμφέροντα και αναφέρθηκε σε «μεγαλογιατρούς και κλινικάρχες». «Θέλουν να κλείσουν τον ΟΚΑΝΑ για να μπουν στον χώρο αυτό ιδιωτικά συμφέροντα» ισχυρίστηκε. «Και σε αυτό το παιχνίδι είναι στρατευμένοι όλοι εκείνοι που αυτή την περίοδο απροκάλυπτα υιοθέτησαν αυτή την πολεμική ενάντια στον ΟΚΑΝΑ».Αναφερόμενος στην απερχόμενη διοίκηση και ειδικά στην παραιτηθείσα πρόεδρο Μ. Μαλλιώρη, ο κ. Κακλαμάνης άφησε αιχμές για τον χειρισμό της υπόθεσης, ενώ είπε: «Δεν διεκδίκησαν ποτέ χρήματα. Η κ. Μαλλιώρη ήταν αδύναμη, δεν τόλμησε να συγκρουστεί με το υπουργείο».


Δεν υπάρχουν σχόλια: