ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

Translate

Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηγουμενίτσας - Δελτίο ΤύπουΗ αμφιβολία δηλητηριάζει τα πάντα, χωρίς να σκοτώνει τίποτα ( Φρήντριχ Νίτσε )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:


Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηγουμενίτσας - Δελτίο Τύπου 
 Το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηγουμενίτσας από 29/10/2013 έως 1/11/2013 υλοποίησε το πρόγραμμα προληπτικής υγιεινής κι αγωγής υγείας « Νοιάζομαι για την υγεία μου » που γίνεται σε συνεργασία με την Coca- cola  Τρία Έψιλον στην πόλη της Ηγουμενίτσας.Κατά τις ημέρες αυτές πραγματοποιήθηκε δωρεάν προληπτικός έλεγχος υγείας σε 164 άτομα περιλαμβάνοντας : έλεγχο αρτηριακής πιέσεως , ηλεκτροκαρδιογραφικό έλεγχο , μέτρηση επιπέδων σακχάρου , μέτρηση χοληστερόλης συμβουλευτική κι οδηγίες.Ο στόχος του προγράμματος που  επιτεύχθηκε στο έπακρο  ήταν η ευαισθητοποίηση , η ενημέρωση , η πρόληψη και θωράκιση της υγείας των πολιτών.Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους ιατρούς : κο Κωνσταντίνο Μπάκα. κο Παύλο Αλεξίου , κο Άγγελο Αρσενίου και κο Δημήτριο Βενέτη , του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Φιλιατών  που εθελοντικά κι ανιδιοτελώς συμμετείχαν στο πρόγραμμα.Η συνδρομή των ιατρών ήταν ανεκτίμητη καθώς με την εμπειρία , την άρτια εκπαίδευση και τις γνώσεις τους κατορθώσαμε να επιτύχουμε τους στόχους μας.ο Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηγουμενίτσας πιστό στις αρχές του Ερυθρού Σταυρού θα συνεχίσει και στο μέλλον την πολύπλευρη κοινωφελή του δράση υλοποιώντας προγράμματα που θα στοχεύουν στην βελτίωση της υγείας και της κοινωνικής ευημερίας των πολιτών.

ΕΛ.ΑΣ.  ΗΠΕΙΡΟΥ  -  NEWS
 Κλοπή στα Ιωάννινα
Την 03-11-2013/18.00 στα Ιωάννινα, συνελήφθησαν (2) 19χρονες ημεδαπές, γιατί νωρίτερα εισήλθαν σε εμπορικό κατάστημα και αφαίρεσαν είδη ρουχισμού.
Συνελήφθησαν έξι αλλοδαποί με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα
Συνελήφθησαν, την 04-11-2013 σε διαφορετικές περιπτώσεις, στα πλαίσια συστηματικών ελέγχων για την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης, στην Ηγουμενίτσα και στο Καναλλάκι Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου, έξι αλλοδαποί, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν:
•Δύο (2) υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 30 και 31 ετών, διότι κατείχαν δύο πλαστές ταυτότητες και μία πλαστή άδεια οδήγησης Δανίας, με σκοπό να ταξιδέψουν παράνομα στο εξωτερικό. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχαν προμηθευτεί τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα έναντι του χρηματικού ποσού των (2.000) ευρώ, από περιοχή της Κωνσταντινούπολης.
•Ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατείχε διαβατήριο Αλβανίας, το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας.
•Ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατείχε διαβατήριο Αλβανίας, το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου.
•Ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατείχε διαβατήριο Αλβανίας, το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας. Κατά την προανάκριση προέκυψε ότι είχε καταβάλει σε άγνωστο άτομο το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ, για την προμήθεια του πλαστού εγγράφου.
•Ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατείχε διαβατήριο Αλβανίας, το οποίο έφερε πλαστά εντυπώματα  σφραγίδων εισόδου και εξόδου, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας, λόγω διοικητικής απέλασης.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.Κατηγορούνται για τα αδικήματα της πλαστογραφίας πιστοποιητικών, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος και παράνομης εισόδου στη χώρα.

Π.Ο.Ε. / Ο.Τ.Α. - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 24ωρη Γενική Απεργία που έχει προκηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013 και στο συλλαλητήριο που θα γίνει στις 11.00 το πρωί, στο Πεδίον του Άρεως.Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πραγματοποιήσουν προσυγκέντρωση, στις 10.30 το πρωί, έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24, Πλ. Καραϊσκάκη). Από εκεί θα κινηθούν προς το Πεδίον του Άρεως.Όλοι μαζί οι εργαζόμενοι του Δημοσίου Τομέα θα στείλουν μήνυμα αντίστασης στην πολιτική των μνημονίων που έχει οδηγήσει στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Μήνυμα αντίστασης στα νέα σχέδια κυβέρνησης και τρόικας που απομυζούν τον Ελληνικό λαό και θέλουν να τους στερήσουν ακόμα και την ελευθερία του.Το success story, το πρωτογενές πλεόνασμα και οι υποσχέσεις ότι δεν θα ληφθούν νέα οριζόντια μέτρα δεν πείθουν πλέον κανένα παρά την προπαγάνδα από τα συστημικά Μ.Μ.Ε. Στο στόχαστρο της κυβέρνησης βρίσκονται οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.Προετοιμάζονται νέες άμεσες απολύσεις 15.000 εργαζομένων, ενώ με το 3ο κύμα διαθεσιμότητας 12.500 εργαζόμενοι, εκ των οποίων ο μεγαλύτερος αριθμός θα προέρχεται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μπαίνουν στο προθάλαμο των απολύσεων.Σχεδιάζονται νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, κύριων και επικουρικών, συντριπτικές μειώσεις στο εφάπαξ, διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης και νέα λαίλαπα φόρων για να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό στον προϋπολογισμό του 2014 κατ’ απαίτηση της τρόικας.Φτάνει πια. Η πολιτική του μνημονίου που εφαρμόζει η κυβέρνηση πρέπει να ανατραπεί τώρα. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Μας πήραν τις δουλειές, μας παίρνουν τα σπίτια και τις περιουσίες, ξεπουλούν τα «ασημικά» της χώρας, διέλυσαν τον κοινωνικό ιστό. Μας αφαιρούν τις ζωές. Είναι η στιγμή να αντιδράσουμε ενωμένοι, μαζικά και δυναμικά.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Οι νέοι πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ στην Ήπειρο
 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης των νέων Προέδρων σε 63 Νομαρχιακές Επιτροπές της ΟΝΝΕΔ. Οι εκλογές διεξήχθησαν σε όλη την Ελλάδα, με πάνω από 8.500 μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών της ΟΝΝΕΔ να εκλέγουν τους νέους επικεφαλής της Οργάνωσης σε κάθε περιοχή.Με το τέλος της εκλογικής διαδικασίας,ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης δήλωσε:«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους απερχόμενους Προέδρους των Νομαρχιακών Επιτροπών για την προσφορά τους στην Οργάνωση τα τελευταία τρία χρονιά και να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους νέους Προέδρους. Αναλαμβάνουν δύσκολο έργο, σε μια κρίσιμη περίοδο για την Πατρίδα. Από αύριο χρειάζεται σκληρή δουλειά, ώστε να αναδείξουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι στην περιοχή τους και να σταθούν έμπρακτα δίπλα τους, προτείνοντας λύσεις σε αυτά.».Στην Ήπειρο οι πρόεδροι είναι: Στα Γιάννενα ο Χάρης Λαζάνης, στην Άρτα ο Χρήστος Γεωργίου, στη Θεσπρωτία ο Φώτης Μίγκος και στην Πρέβεζα ο Θοδωρής Τσώλας.

Αυτόματος ΣΔΟΕ στις καταθέσεις
 Άμεση πρόσβαση σε εκατομμύρια τραπεζικούς λογαριασμούς ευελπιστεί να έχει εντός του μηνός το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, με στόχο,λέει, τον άμεσο εντοπισμό της φοροδιαφυγής και του μαύρου χρήματος.Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ θα έχουν τη δυνατότητα με διαδικασίες-εξπρές να προχωρούν στην άρση του τραπεζικού απορρήτου και να εντοπίζουν τη διαδρομή του μαύρου χρήματος έως την κατάληξή του, χωρίς οι τράπεζες να γνωρίζουν ποιοι πελάτες τους ελέγχονται.Δεν υπάρχουν σχόλια: