ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ



Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκαμεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης.( Γιάννης Μακρυγιάννης ( 1794-1864 , Αγωνιστής του ‘21) )


....ΘΕΜΑΤΑ…@...:

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
«ΕΝΩΣΗ αγροτών» - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Την 2α Νοεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του νεοσύστατου Γενικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων – ΕΝΩΣΗ αγροτών για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου, Εποπτικού Συμβουλίου καθώς και Αντιπροσώπων για την Γενική Συνέλευση.Η προσέλευση ήταν ικανοποιητική και η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε ομαλά. Για το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν κατά σειρά οι:
1)ΜΠΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ
2)ΜΠΛΕΤΣΑΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ
3)ΜΑΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
4)ΚΑΤΣΑΝΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
5)ΛΥΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
6)ΤΣΙΟΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
7)ΧΗΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Για το Εποπτικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν κατά σειρά:
1)ΓΚΕΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
2)ΣΔΡΑΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
3)ΜΑΤΣΑΓΚΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
Για την Αντιπροσωπευτική Γενική Συνέλευση εκλέχθηκαν:
1)ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΑΥΛΟΣ                                
2)ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ                        
3)ΓΚΟΓΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
4)ΚΑΚΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
5)ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
6)ΚΑΣΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
7)ΚΑΤΣΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                        
8)ΛΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ                       
9)ΛΩΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ        
10)ΜΑΚΡΗΣ ΧΑΡΙΣΗΣ                                          
11)ΜΠΑΤΖΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
12)ΜΠΟΤΣΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 
13)ΝΟΥΣΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                             
14)ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ        
15)ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ    
16)ΠΑΠΠΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ                            
17)ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ  
18)ΠΕΤΡΟΥ ΠΕΤΡΟΣ                    
19)ΡΕΝΤΖΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ            
20)ΣΙΝΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                   
21)ΤΖΙΑΛΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                        
22)ΤΖΙΜΑΣ ΜΙΧΑΗΛ                                   
23)ΤΖΟΥΜΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ                          
24)ΤΣΙΟΥΡΗΣ  ΣΩΤΗΡΙΟΣ
Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο εντός των ημερών θα κληθεί για να συγκροτηθεί σε σώμα από τον πλειοψηφούντα σύμβουλο Μπαλτογιάννη Χριστόδουλο, σύμφωνα με το καταστατικό.
            Γ.Α.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «ΕΝΩΣΗ αγροτών»

ΕΛ.ΑΣ.  ΗΠΕΙΡΟΥ  -  NEWS
 Στην Φάκα της ΕΛ.ΑΣ. Ηπείρου μισός τόνος χασίς στην Λευκάδα
Eντοπίστηκαν τα ξημερώματα την 04-11-2013 σε  ερημική παραλία του Αγίου Νικήτα Λευκάδας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας περισσότερα από 526 κιλά κάνναβης (καβάτζα). Συνελήφθη 48χρονος ημεδαπός ο οποίος θα ενεργούσε ως προπομπός  και όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα αποτελεί μέλος κυκλώματος, που είχε οργανώσει τη μεταφορά και εμπορία των ναρκωτικών ενώ αναζητούνται άλλοι δύο συνεργοί του.Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.
Εξιχνίαση κλοπής στην Περίβλεπτο Ιωαννίνων
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, για κλοπή κινητού τηλεφώνου. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την ενεργηθείσα αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, ο 33χρονος  το απόγευμα της 30-10-2013 εισήλθε στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Περίβλεπτο Ιωαννίνων και αφαίρεσε από γραφείο ένα κινητό τηλέφωνο.Σύλληψη δύο γυναικών για κλοπή από πολυκατάστημα στα Ιωάννινα
Συνελήφθησαν δύο ημεδαπές στα Ιωάννινα για κλοπή
Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας,την 03-11-2013 το απόγευμα στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο ημεδαπές,  ηλικίας 19 ετών, οι οποίες, όπως προέκυψε από την έρευνα,αφαίρεσαν από πολυκατάστημα στα Ιωάννινα, γυναικείες μπλούζες.
Σύλληψη αλλοδαπού σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε  ένταλμα σύλληψης για διακίνηση ναρκωτικών
Από άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, συνελήφθη τα ξημερώματα της 31-10-2013 στην Ηγουμενίτσα, ένας 27χρονος υπήκοος Ιράκ, τη στιγμή που αποβιβαζόταν από λεωφορείο των υπεραστικών γραμμών του ΚΤΕΛ,   το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Ηγουμενίτσα, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης κας Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα ηρωίνης βάρους 8 κιλών και 330 γραμμαρίων.
Σύλληψη ημεδαπού για μεταφορά λαθρομετανάστη
Συνελήφθη την 03-11-2013 το βράδυ στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών, ένας 48χρονος ημεδαπός, ο οποίος παρέλαβε στη Σαγιάδα  ένας 32χρονο Αλβανό, παράνομο μετανάστη, με σκοπό να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στο εσωτερικό της χώρας.

Η Πρέβεζα τιμά τη μνήμη του Αγίου Νεκταρίου
 Η μνήμη του Αγίου Νεκταρίου θα τιμηθεί σε εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στον φερώνυμο Ναό της Πρέβεζας, στην περιοχή του Υδραγωγείου, την Παρασκευή και το Σάββατο 8 και 9 Νοεμβρίου.Την Παρασκευή , παραμονή του Αγίου Νεκταρίου και ωρα 6.30 το απόγευμα θα τελεστεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός και στην συνέχεια θα γίνει η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αγίου Νεκταρίου.Θα χοροστατήσει και θα κηρύξει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πρέβεζας κ.κ. Χρυσόστομος.Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Νεκταρίου και ώρα 7 το πρωί θα ψαλεί ο Ορθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο καλεί τους πιστούς να τιμήσουν τη μνήμη του Αγίου Νεκταρίου και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις.Αξίζει να σημειωθεί ότι θα λειτουργεί φιλανθρωπική αγορά με χριστουγεννιάτικα δώρα για την ενίσχυση του Ναού.

Και οι έμποροι της Ηγουμενίτσας είπαν ΟΧΙ στη λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή
Άδειος ο κεντρικός πεζόδρομος

Η συντριπτική πλειοψηφία των εμπόρων στην πόλη της Ηγουμενίτσας είπε ΟΧΙ στην λειτουργία των καταστημάτων χθες  Κυριακή,μετά από την πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών και άλλων φορέων να κλείσουν τα καταστήματα της πόλης και να μην υπακούσουν στις εντολές της Τρόικας και της Κυβέρνησης. Μοναδική παραφωνία κάποια SUPER MARKET ξένων συμφερόντων.Αλλά και οι Θεσπρωτοί,δεν κατηφόρισαν στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης για να επισκεφθούν την αγορά.Προτίμησαν να περάσουν την Κυριακάτικη αργία παρέα με φίλους και συγγενείς,στα σπίτια τους,στα χωριά τους,αλλά και στις κοντινές παραλίες,εκμεταλλευόμενοι τον πολύ καλό καιρό.

Οι εκπαιδευτικοί από την Ήπειρο που τίθενται σε διαθεσιμότητα
 Είναι 50 εκπαιδευτικοί στην Ήπειρο, (1992 πανελλαδικά), από 50 καταργούμενες ειδικότητες, είναι ο τελικά ο αριθμός των καθηγητών που τίθενται σε διαθεσιμότητα από τις 22 Ιουλίου 2013, σύμφωνα με την διαπιστωτική πράξη που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας.Πιο συγκεκριμένα, στην Ήπειρο, σε διαθεσιμότητα βγαίνουν 16 εκπαιδευτικοί στην Άρτα, 7 στη Θεσπρωτία, 24 στα Ιωάννινα και 3 στην Πρέβεζα. Αναλυτικά, ανά νομό στην Ήπειρο, τα ονόματα είναι τα εξής:
Νομός Θεσπρωτίας
(Α.Μ: 226250),ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΔΕ01.17 ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.
(Α.Μ: 215179), ΚΕΓΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙ, ΠΕ18.10 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.
(Α.Μ: 192163),ΚΟΥΛΑΜΑ ΜΑΡΙΑ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕ18.33 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΙ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.
(Α.Μ: 215182), ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΖΩΙΤΣΑ, ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΕ18.10 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.
(Α.Μ: 208834),ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕ18.10 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.
(Α.Μ: 194912),ΡΟΒΙΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟ, ΠΕ18.33 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΙ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.
(Α.Μ: 204934),ΣΟΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΠΕ18.10 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.
Α.Μ: 192155),ΓΚΑΡΑΝΑΤΣΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΕ18.33 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΙ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.

Πειραιώς: πληρώνονται οι ενισχύσεις για το 2013 στους αγρότες
  Την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου, η Τράπεζα Πειραιώς ολοκλήρωσε, σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον ΟΠΕΚΕΠΕ, τη διαδικασία προκαταβολής των ποσών Ενιαίας Ενίσχυσης του 2013, συνολικού ποσού 960 εκατ. ευρώ, με δικαιούχους 660.000 χιλιάδες αγρότες της χώρας.Τα κονδύλια των κοινοτικών ενισχύσεων προέρχονται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Εγγυήσεων και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης.Με τις πληρωμές αυτές διοχετεύτηκε άμεση ρευστότητα στην αγορά, σε μια κρίσιμη περίοδο, ενώ παράλληλα ολοκληρώθηκαν οι καταβολές των υποχρεώσεων των αγροτών στον ΕΛΓΑ και στις ΕΑΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: