ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΣΥΝΑΥΛΙΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ



Χαλκοτύπος τον Έρωτα μεταλλάξας επόησε τήγανον, ουκ αλόγως όττι και αυτό φλέγει.μτφρ: ο χαλκωματάς τόν Έρωτα τόν έκανε τηγάνι, κ’ ήτανε κάτι λογικό γιατί καί τούτο καίει. ( Παλλαδάς ο Αλεξανδρεύς )

...ΘΕΜΑΤΑ…@...:


ΣΥΝΑΥΛΙΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ












Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία του φυτωρίου της Φιλαρμονικής  του Δήμου Φιλιατών, στα πλαίσια παρουσίασης των μουσικών οργάνων στους νέους υποψήφιους μαθητές  της Φιλαρμονικής μας. Η συναυλία έγινε την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Α’ Δημοτικού Σχολείου Φιλιατών, και την παρακολούθησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ,Δ,Ε,ΣΤ τάξεων και των δύο Δημοτικών σχολείων της πόλης μας, εγκαινιάζοντας για δεύτερη συνεχή χρονιά το πρόγραμμα εκμάθησης Χάλκινων, Ξύλινων πνευστών και Κρουστών μουσικών οργάνων. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά από 8 έως 12 χρονών, που θέλουν να καλλιεργήσουν το μουσικό τους ταλέντο, να ανακαλύψουν τη ''μαγεία'' της μουσικής μαθαίνοντας κάποιο πνευστό ή κρουστό μουσικό όργανο, με παράλληλη συμμετοχή στις πρόβες και τις συναυλίες της Φιλαρμονικής, αλλά και των υπολοίπων μουσικών συνόλων της. Το φυτώριο της Φιλαρμονικής Φιλιατών μετράει ένα χρόνο ζωής, και είμαστε περήφανοι με το αποτέλεσμα της δουλείας των παιδιών, μιας που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, τα παιδιά μπορούν και συμμετέχουν σε συναυλίες με θέματα από το κλασσικό και σύγχρονο ρεπερτόριο. Το φυτώριο διευθύνει ο Αρχιμουσικός Κωνσταντίνος Δελλής, ο οποίος είναι και υπεύθυνος διδασκαλίας των οργάνων και των θεωρητικών μαθημάτων μουσικής.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ  -  NEWS
Στην φάκα της ΕΛ.ΑΣ. τα 155 χασίς στη Σαγιάδα
 Την 01-10-2013/ ,3.30 στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, συνελήφθη ημεδαπός,γιατί κατελήφθη να μεταφέρει με Ι.Χ.Ε. αυτ/ο, ιδιοκτησίας ημεδαπού, (154) κιλά και (190) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες, το όχημα και (1) κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν.Ειδικότερα : Συνελήφθη ένας νεαρός ημεδαπός, μέλος εγκληματικής οργάνωσης εισαγωγής και διακίνησης  κάνναβης στη χώρα μας.Κατασχέθηκαν πάνω από (154) κιλά κάνναβης.Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, συνελήφθη την 01-10-2013 το μεσημέρι στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, ένας 21χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για εισαγωγή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας κάνναβης από την Αλβανία στη χώρα μας.Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 21χρονο, μέσα στο οποίο βρέθηκε τόσο σε φορητή μπαγκαζιέρα στην οροφή του αυτοκινήτου όσο και στο χώρο των αποσκευών και των πίσω καθισμάτων, ποσότητα κάνναβης που ξεπερνά τα (154) κιλά.Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς ανήκει στον εκτελεστικό βραχίονα κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, η δράση του οποίου ερευνάται.  
Κατασχέθηκαν:
• εκατόν τριάντα επτά -137- δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους -154.190- γραμμαρίων.
• το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών.
• ένα κινητό τηλέφωνο, ως μέσο διευκόλυνσης της επικοινωνίας για τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών.
Οι αστυνομικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και  διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.
Κλοπές στην Κρυόβρυση Ηγουμενίτσας
 Την 30-09-2013/21.00 στην Κρυόβρυση Ηγουμενίτσας, συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, στερούμενος νομίμων εγγράφων εισόδου και διαμονής στη Χώρα, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1) δίκυκλη μοτ/τα, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή, (2) κλεμμένα αλυσοπρίονα και χρηματικό ποσό. Εξιχνιάστηκαν μία υπόθεση κλοπής μοτοσικλέτας και μία υπόθεση κλοπής γεωργικών μηχανημάτων, από περιοχές των Νομών Πρέβεζας και Θεσπρωτίας.Ως δράστης συνελήφθη ένας 27χρονος αλλοδαπός, ενώ ταυτοποιήθηκαν και τα στοιχεία του ομοεθνή  συνεργού του.Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, μία υπόθεση κλοπής μοτοσικλέτας και μία υπόθεση κλοπής γεωργικών μηχανημάτων, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 27 και 24 ετών.Ειδικότερα, την 30-09-2013 το βράδυ στην Κρυόβρυση Ηγουμενίτσας,εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ο 27χρονος, ο οποίος στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και συνελήφθη, ενώ σε έρευνα σε σπίτι στο οποίο διέμενε μαζί με τον 24χρονο συνεργό του και σε διπλανό χωράφι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή την 11-05-2013 στο Αστυνομικό Τμήμα Πάργας.
• δύο αλυσοπρίονα, τα οποία είχαν αφαιρεθεί την 16-09-2013 από σπίτι στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Θεσπρωτίας.
• το χρηματικό ποσό των (7.440) ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες κλοπές.
Συνελήφθησαν (2) αλλοδαποί στο Λιμένα Ηγουμενίτσας
Την 01-10-2013/05.30 στο Λιμένα Ηγουμενίτσας, συνελήφθησαν (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλεμμένες ταυτότητες Ιταλίας, τις οποίες προμηθεύτηκαν από άτομο Ασιατικής καταγωγής στην Αθήνα, έναντι χρηματικού ποσού.Ειδικότερα :
Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί κοντά στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας με κλεμμένα ταξιδιωτικά έγγραφα
Συνελήφθησαν, την 01-10-2013 νωρίς το πρωί έξω από το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Aλλοδαπών Ηγουμενίτσας, δύο παράνομοι αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 23 και 17 ετών, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.Οι δύο συλληφθέντες κατά την διάρκεια αστυνομικού ελέγχου για το νόμιμο της παραμονής τους,επέδειξαν κλεμμένα ιταλικά δελτία ταυτότητας.Στο πλαίσιο της  έρευνας διαπιστώθηκε ότι είχαν αγοράσει τα κλεμμένα δελτία από την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, αντί του χρηματικού ποσού των (400) ευρώ.Τα κλεμμένα έγγραφα κατασχέθηκαν.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.
Περί ναρκωτικών στα Ιωάννινα
Την 01-10-2013 ,10.45 στα Ιωάννινα, συνελήφθησαν (2) 25χρονοι ημεδαποί, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (718) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Εξιχνιάστηκε διάρρηξη σε εστιατόριο στα Ιωάννινα
 Συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός, ο οποίος αφαίρεσε ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων εξιχνιάστηκε διάρρηξη σε εστιατόριο στην πόλη των Ιωαννίνων και συνελήφθη ως δράστης την 01-10-2013 το απόγευμα ένας 37χρονος ημεδαπός.Ειδικότερα, την 01-10-2013 ξημερώματα ο συλληφθείς παραβίασε το εξωτερικό ρολό του  καταστήματος και αφαίρεσε ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (laptop) και μικρό χρηματικό ποσό.Μετά από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τα κλοπιμαία.Ο 37χρονος,σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή  θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ιωαννίνων.
Δέκα Αλβανικές νταλίκες με καυσόξυλα κατασχέθηκαν στην Άρτα
 Δέκα Αλβανικές νταλίκες οι οποίες μετέφεραν καυσόξυλα κατασχέθηκαν στην Άρτα ύστερα από ενδελεχή έλεγχο που έκανε κλιμάκιο του ΣΔΟΕ.Οι νταλίκες που είχαν εισέλθει από την Κακαβιά και είχαν περάσει τον απαιτούμενο έλεγχο στο Τελωνείο της Άρτας διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν ποσότητες σημαντικά μεγαλύτερες από εκείνες που αναφέρονταν στα παραστατικά τους.Συγκεκριμένα οι ποσότητες καυσόξυλων ήταν ακόμη και εννέα με δέκα τόνους περισσότερες από εκείνες που είχαν εκτελωνιστεί.Να σημειωθεί ότι η μία από τις δέκα μετέφερε πέτρα και παρουσίασε τα ίδια προβλήματα.Ο έλεγχος από το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ έγινε στην Εθνική Άρτας Αντιρίου, αμέσως μετά το τελωνείο και ακόμη είναι σε εξέλιξη.







Δεν υπάρχουν σχόλια: