ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑΝΝΗ ΓΟΓΟΛΟΥ
























 Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, να συμμετέχω στο ανανεωμένο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Θεσπρωτία.
Φίλες και φίλοι ,
Ανήκω στην πιο αδικημένη ίσως γενιά.
Στη γενιά  που έχει τη μικρότερη ευθύνη για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η πλειοψηφία των συμπολιτών μας.
Στη γενιά που έκτισε το μέλλον της με πολύ προσπάθεια και επιθυμεί να ζήσει με αξιοπρέπεια και ελπίδα στην Ελλάδα που αγαπά.
Σε μια γενιά που αδικήθηκε από τις πολιτικές υποσχέσεις και αποφάσεις του παρελθόντος  και τις δήθεν μεγάλες ιδέες που υποθήκευσαν το μέλλον της χώρας.
Δηλώνω παρόν στη γενιά που έχει τη δύναμη και τη λεβεντιά να ανατρέψει αυτή την κατάσταση και να δημιουργήσει ξανά την ελπίδα, με αφετηρία τις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Η πολιτική μου συνέπεια και η δημιουργική σχέση που απέκτησα με τους συμπολίτες μου, στην μέχρι τώρα πολιτική μου πορεία και τις θέσεις που οι ίδιοι με εξέλεξαν, δεσμεύομαι ότι θα παραμείνει ίδια, με συνέπεια και συνεχή παρουσία στα προβλήματα της Θεσπρωτίας.
Έχω  την πίστη και τη θέληση  μαζί με όλους εσάς, ότι θα δημιουργήσουμε ένα νέο ρεύμα ανατροπής της υφιστάμενης κατάστασης, για ένα καλύτερο μέλλον της πατρίδας μας προς όφελος των παιδιών μας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΓΟΛΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ