ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας για τις εορτές του Πάσχα



















Η βαθιά κρίση που πλήττει την Ελληνική Κοινωνία σε όλα τα επίπεδα απαιτεί από όλους ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο νηφαλιότητα και περίσκεψη, αγάπη και αλληλεγγύη.
Η απάντηση που όλοι περιμένουμε για το μέλλον της πατρίδας και των παιδιών μας εξαρτάται από εμάς τους ίδιους.
Με αγάπη και αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας ιδιαίτερα τους ανέργους βοηθάμε να σταματήσει η γενικευμένη απογοήτευση, δίνουμε ελπίδα στους νέους μας.
Ας ξεκινήσουμε την προσπάθεια μας να διορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος, να μάθουμε στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις, να δουλέψουμε καλύτερα να παράγουμε και να δημιουργήσουμε αυτά που πραγματικά μπορούμε.
Με νηφαλιότητα και περίσκεψη με ειλικρίνεια και αυτοκριτική να δούμε ψύχραιμα τι έφταιξε και πως φτάσαμε ως εδώ. Να συμφωνήσουμε πως πρέπει να προχωρήσουμε. Να αποφασίσουμε πως θα πάμε μπροστά χωρίς διχασμούς, χωρίς λαϊκισμούς, χωρίς κούφια λόγια.
Τα χρόνια που έρχονται θα είναι δύσκολα. Για να καλυτερέψουμε τη ζωή μας  θα χρειασθεί μεγάλη προσπάθεια. Ότι κερδίσουμε θα το κερδίσουμε όλοι μαζί.
Παρά τις διαφορές μας στα μικρά και ασήμαντα, οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι στα μεγάλα και σημαντικά.Οι θυσίες που κάνουμε να μην πάνε χαμένες.
Εύχομαι σε όλες και όλους καλό Πάσχα