ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Αρχαιρεσίες του Συλλόγου Ανεγέρσεως και Πρόνοιας Γηροκομείου Φιλιατών « Η ΓΑΛΗΝΗ »

Σας ενημερώνουμε ότι στις 21-3-2012 έγινε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας και ταυτόχρονα διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβολαίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα και έχει ως εξής
Πρόεδρος:  Αμαλία Λέντζαρη
Αντιπρόεδρος: Χρήστος Παναγόπουλος
Γραμματέας: Χριστίνα Παπαφωτίου
Ταμίας: Ελευθέριος Ράπτης
Μέλος: Παρασκευή Καζούρη.
Η Εξελεγκτική Επιτροπή αποτελείται από τους:
1) Ευάγγελο Γκαρώνη
2) Ευάγγελο Κολέλη
3) Κωνσταντίνο Μποροδήμο           
Επίσης με ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, συντάχθηκε επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με παράλληλη κοινοποίηση  στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου , τον Βουλευτή Θεσπρωτίας, Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας, Δήμαρχο Φιλιατών και τον Διοικητή Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Θεσπρωτίας  με αιτήματα:
1) Να συνεχιστεί η διαδικασία για την επέκταση του Γηροκομείου, η οποία μετά την ακύρωση της δημοπράτησης του έργου από την πρώην Νομαρχία μένει στα αζήτητα.
2) Να  εξετάσετε τη  δυνατότητα μεταφοράς της έδρας του νέου φορέα «Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Θεσπρωτίας»  στις Φιλιάτες.
Σας επισυνάπτω την σχετική επιστολή.
   Η Πρόεδρος                           Η Γραμματέας
ΑΜΑΛΙΑ ΜΑΝΟΥ      ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ
Ευχαριστώ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ Μ. ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ,46300 Φιλιάτες,Τηλ: +30 26640 22966, ως Γραμματέας του Συλλόγου.