ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Έντερπραϊζ» στην Ελλάδα


Στον όρμο του Φαλήρου έδεσε το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Έντερπραϊζ». Καταθέτουν σχέδια πτήσης τα αμερικάνικα μαχητικά και έτσι αναγνωρίζουν τον εναέριο ελληνικό χώρο που λεηλατούν καθημερινά τα τούρκικα αεροσκάφη τα οποία πετούν χωρίς σχέδια πτήσης ανά την Ελλάδα.Το γεγονός τούτο φαίνεται να είναι δώρο των αμερικάνων προς την Ελλάδα,όμως να που οι έλληνες δεν το πιστεύουν;; δεν μπορεί κάτι θα θέλουν;; υποταγή;; εμπόριο;;σαν τι;; Η απάντηση είναι εύκολη και η υπόθεση φανερή.Μυρίστηκαν τον ορυκτό πλούτο στον ελληνικό χώρο και πλευρίζουν τους έλληνες για τις Μπίζνες.Τέτοιο γεγονός θα έπρεπε να χαροποιεί τους έλληνες όμως παρά ταύτα τους ανησυχεί αφού όλοι γνωρίζουμε πως οι χώρες με ορυκτό πλούτο και ότι άλλο σε πλούτο, τις οποίες οι αμερικάνοι έχουν υπό την προστασία τους ,είναι Μπανανίες με Φαβέλες.Μήπως η σημερινή οικονομική κατάσταση στην Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα  έχουν στόχο την Παραγκοποίηση της Ελλάδας αντί της ανάπτυξης;;; Μυγιαζόμαστε επειδή κάτι μας βουίζει με τα σκληρά οικονομικά μέτρα που ψηφίζουν συνεχώς τα Τοιούτα της Βουλής καθώς και με την απότομη πρωτοφανή επίθεση από τις ελληνικές Κυβέρνησης στον Λαό τους.
    Στον φαληρικό όρμο βρίσκεται αγκυροβολημένο το πρώτο πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο στον κόσμο, το αμερικανικό «Έντερπραϊζ», το οποίο έπειτα από τριήμερη παραμονή στην περιοχή θα πραγματοποιήσει την τελευταία του αποστολή, για να παροπλιστεί στη συνέχεια.Το «Εντερπράιζ» είναι το 8ο πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ, με αυτό το όνομα και το μεγαλύτερο στον κόσμο. Το μήκος του είναι 342 μέτρα και το πλάτος καταστρώματός του 78,4 μέτρα. Είναι επίσης το 11ο βαρύτερο πολεμικό πλοίο μετά τα 10 αεροπλανοφόρα κλάσης Νίμιτς.Το αεροπλανοφόρο έχει πληρωμα περισσότερα από 5.000 άτομα, ενώ το σύστημα πρόωσής του αποτελούν 8 αντιδραστήρες. «Φιλοξενεί» δε περισσότερα από 70 αεροσκάφη. Ανάμεσα στα μαχητικά, που έχει φιλοξενήσει, είναι το F-14 Tomcat.Πρόκειται για θρύλο του αμερικανικού ναυτικού, που συμμετείχε σε ταινίες του Χόλιγουντ, που σημείωσαν τεράστια επιτυχία, όπως το Top Gun με τον Τομ Κρουζ.Έκανε το παρθενικό του ταξίδι στις 12 Ιανουαρίου 1962. Έχει λάβει μέρος στην κρίση της Κούβας, σε επιχειρήσεις στη Νοτιανατολική Ασία, το Βιετνάμ, τον ινδο-πακιστανικό πόλεμο του 1971 και πρόσφατα σε επιχειρήσεις στον Περσικό Κόλπο, το Αφγανιστάν, τη Σομαλία και τη Λιβύη.Μετά την τελευταία του αποστολή, θα οδηγηθεί στο ναυπηγείο, όπου κατασκευάσθηκε, για να του αφαιρεθούν τα πυρηνικά, διαδικασία που θα ολοκληρωθεί το 2015, ενώ οι αμερικανικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να χαρακτηριστεί μουσείο Ναυτικού.Στη διάρκεια της παραμονής του στον φαληρικό όρμο, το πλήρωμα θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, ενώ θα το πλοίο επισκεφθεί αντιπροσωπεία του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, στο πλαίσιο δεξίωσης, που θα παρατεθεί εν όψει του τελευταίου ταξιδιού του.






Δεν υπάρχουν σχόλια: