ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Ανακοινώσε και επίσημα την παραίτηση του... ο κ. Μ. Χρυσοχοΐδης


Ο κ.Μ.Χρυσοχοΐδης προσερχόμενος στο χώρο που πραγματοποιείται η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ότι... δεν θα είναι υποψήφιος για την διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ και...θα στηρίξει τον Βενιζέλο, για πρόεδρο του κόμματος…..!
Με την εισήγηση του Γ.Παπανδρέου ξεκινά η Εθνική Συνδιάσκεψη... του ΠΑΣΟΚ...
Με τις ομιλίες Σβόμποντα, Αγιάλα, Καρχιμάκη και Παπανδρέου ξεκινά σήμερα, Σαββάτου η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ. Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων για την προεδρία του κόμματος θα γίνει αύριο, Κυριακή.Οι εργασίες του Σαββάτου θα ξεκινήσουν με ομιλίες του επικεφαλής των Σοσιαλιστών στην Ευρωβουλή Χήνες Σβόμποντα, του... γραμματέα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Λουίς Αγιάλα και θα ακολουθήσουν οι ομιλίες του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, του προέδρου του Κινήματος Γιώργου Παπανδρέου.Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο απολογισμός της κυβερνητικής διετίας του ΠΑΣΟΚ από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Παντελή Οικονόμου και η παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων του Κινήματος εν όψει των εθνικών εκλογών από τον υφυπουργό Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλο, ενώ στη συνέχεια θα υπάρξουν τοποθετήσεις από τους συμμετέχοντες.Οι εργασίες της Κυριακής θα ξεκινήσουν με τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων, μετά τη λήξη της οποίας θα συνεχιστεί η Εθνική Συνδιάσκεψη.
Το πλήρες πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σάββατο
08.30 - 10.30 Διαπίστευση
10.30 Έναρξη - Εκλογή Προεδρείου
10.40 Χαιρετισμός Χήνες Σβόμποντα, προέδρου Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
10.50 Χαιρετισμός Λουίς Αγιάλα, Γενικού Γραμματέα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς
11.00 Εισήγηση Γραμματέα Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη
11.30 Ομιλία Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργου Α. Παπανδρέου
12.30 Παρουσίαση εισηγητικών κειμένων από τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, Παντελή Οικονόμου και Πάρι Κουκουλόπουλου
13.00 Τοποθετήσεις
22.00 Λήξη Εργασιών πρώτης ημέρας
Κυριακή
09.30 Έναρξη - Τοποθετήσεις
Σύνοδος Εθνικού Συμβουλίου
12.00 Ανακήρυξη Υποψηφίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: