ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Τα μαγαζιά στα χωριά














   Όσα δεν έκλεισαν ακόμη φυτοζωούν και βαδίζουν για κλείσιμο, που θα είναι καταστροφικό για την κοινωνική ζωή των ξωμάχων που απόμειναν σε αυτά- ειδικά στα ορεινά χωριά του Δήμου Φιλιατών. Το τελειωτικό κτύπημα σε αυτά το δίνει η ανάλγητη εφορεία, με την επιβολή της υποχρέωση να βάλουν ταμειακή μηχανή-συν τα νέα χαράτσια του κράτους.Είναι αλήθεια όμως ότι η ταμειακή μηχανή….. δεν είναι και τόσο υποχρεωτική; Δηλαδή δεν υπάρχει σαφής εντολή και αυτό αφήνεται στην κρίση του έφορα; Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο πρέπει να το μάθουμε.Οι εργαζόμενοι της εφορείας είναι παιδιά της επαρχίας και ξέρουν πολύ καλά πως τα βγάζουν πέρα και τι εξυπηρετούν αυτά τα μαγαζιά. Όπως έχουν και ίδια αντίληψη αν έπρεπε να εφαρμοστεί αυτό το μέτρο. Είπα να ρωτήσω τον τοπικό… βουλευτή, αλλά έλειπε ο Γιάννης και δε θα έπαιρνα απάντηση…!
 - ΕΛ. ΣΚΟΠ. –
Μια έκκληση από το Ράδιο Φιλιάτι , για τη μοναδική εφημερίδα μας ¨τα ΝΕΑ των Φιλιατών¨ που όλοι την περιμένουμε με χαρά και την ξεκοκαλίζουμε - όπως δείχνουν τα στοιχεία που έχουμε. Σας προειδοποιούμε λοιπόν πως μπορεί να μην αναρτηθεί πάλι στο blog, γιατί αρκετοί φίλοι που την διαβάζουν εδώ σταμάτησαν να βοηθούν στην έκδοση της ! Όλοι καταλαβαίνουμε τους δύσκολους καιρούς που ζούμε όλοι.Όμως η βοήθεια των 20 και 25 ευρώ το χρόνο για κάτι το μοναδικό, το ¨γράμμα απ’ την πατρίδα¨, δεν νομίζουμε ότι είναι κάτι σοβαρό, για τους ξενιτεμένους και ειδικά για όσους τα έχουν. Γιατί, αν είσαι ξενιτεμένος και δεν τα έχεις τι κάνεις στην ξενιτιά; Φτωχός θα είσαι και στην πατρίδα, τουλάχιστον θα απολαμβάνεις τον πλούτο των συναισθημάτων των συμπατριωτών...!





Δεν υπάρχουν σχόλια: