ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Υπάλληλος της ΔΕΗ... έταζε διορισμούς...

ΠΗΡΕ 15.100 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ...Στέλεχος της ΔΕΗ θα καθίσει στο εδώλιο μηνυόμενος από γνωστό επιχειρηματία της Πάτρας, ο οποίος τον κατηγορεί πως του έδωσε 15.100 ευρώ για να διορίσει τις κόρες του...στη Δημόσια Επιχείρηση.Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά,ο Ν.Π. επισκέφθηκε το στέλεχος της ΔΕΗ στα...γραφεία της επιχείρησης προκειμένου να ρυθμίσει μία συναλλαγή του και τότε εκμεταλλευόμενος την παλιά τους γνωριμία,άρχισε να του αναφέρει πως έχει καταφέρει να «λύνει και να δένει»,πως έχει «άμεση πρόσβαση στο περιβάλλον του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου» και πως «θα μπορούσε να εξασφαλίσει μόνιμη εργασία για τις δύο κόρες τού επιχειρηματία».Όπως ισχυρίζεται ο επιχειρηματίας,από την επόμενη της πρώτης συνάντησής τους άρχισε να του τηλεφωνεί και να του επισημαίνει συνεχώς τις «υψηλά ιστάμενες διασυνδέσεις του», μέχρι και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος,Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής στο οποίο υπαγόταν η ΔΕΗ. Του είπε δε πως αν του κατέβαλε το ποσό των 7.500 ευρώ για κάθε παιδί, ο διορισμός θα ήταν βέβαιος.Ο μηνυτής και πατέρας των δύο κοριτσιών ήταν σε απόγνωση και αναγκάστηκε να υποκύψει.Μάλιστα από τις 30 Μαρτίου 2010 άρχισε να δίνει σε δόσεις το ποσό που ζητούσε ο υπάλληλος της ΔΕΗ. Μέχρι τις 5 Νοεμβρίου 2010 είχε δώσει συνολικά 15.100 ευρώ.Ο υπάλληλος της ΔΕΗ ήταν και «τυχερός» αφού η μία κόρη του επιχειρηματία κατάφερε να προσληφθεί στη ΔΕΗ με εξάμηνη σύμβαση εργασίας μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2011 και αυτό ήταν κάτι που εκμεταλλεύθηκε ο υπάλληλος για να ισχυριστεί στον μετέπειτα μηνυτή του πως... «εκείνος μεσολάβησε για τον διορισμό»! Όμως, όπως αποδείχθηκε αργότερα, για την πρόσληψη της νεαρής... κανείς δεν είχε μεσολαβήσει, αφού έγινε με βάση τα τυπικά προσόντα που είχε. Στάθηκε όμως άτυχος αφού η νεαρή πληροφορήθηκε για τα μόρια που είχαν και οι υπόλοιποι συνάδελφοί της και όντως εκείνη είχε περισσότερα.Τα «κόλπα» του υπαλλήλου:Όπως αναφέρει στη μήνυσή του ο επιχειρηματίας, ο υπάλληλος της ΔΕΗ χρησιμοποιούσε τα εξής κόλπα για να τον πείσει πως είχε «υψηλές επαφές»:
1.Τηλεφωνούσε μπροστά του -δήθεν- σε κάποιους παράγοντες του υπουργείου και του πρωθυπουργικού γραφείου προκειμένου να τον πείσει.
2.Του είπε πως τον Αύγουστο του 2010 έκανε διακοπές στην Ακράτα μαζί με υψηλά ιστάμενο στέλεχος της ΔΕΗ, ο οποίος... θα τακτοποιούσε το ζήτημα!
3.Τον Οκτώβριο του 2010 τηλεφώνησε μπροστά του σε δήθεν συνεργάτη του πρωθυπουργού λαμβάνοντας την υπόσχεση πως... έληξε το θέμα του.
4.Στις 21 Δεκεμβρίου του τηλεφώνησε κάποιος Αντώνης ο οποίος υποτίθεται θα μεσολαβούσε στο Υπουργείο και του ζητούσε να δώσει άλλες 2000 ευρώ στον υπάλληλο της ΔΕΗ για να λήξει το θέμα μια και οι προσλήψεις ήσαν... «κλειδωμένες».Τον εκβίαζε κιόλας.Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη μηνυτήρια αναφορά, ο υπάλληλος της ΔΕΗ έφθασε στο σημείο να...εκβιάζει τον επιχειρηματία.Όταν δηλαδή ο δεύτερος ζητούσε την άμεση επιστροφή των χρημάτων του,ο πρώτος έβαλε κάποιον να του τηλεφωνήσει -ισχυριζόμενος πως είναι δικηγόρος-ζητώντας του να μην ξαναενοχλήσει τον πελάτη του και να «ξεχάσει τα χρήματά του».Ο επιχειρηματίας δεν αποκλείει το γεγονός να την έχουν «πατήσει» και άλλοι με τον συγκεκριμένο υπάλληλο.Οι δύο άνδρες θα λύσουν πλέον τις διαφορές τους ενώπιον της Δικαιοσύνης.
πηγή:άλλο μπλοκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: